Bilete BEACH, PLEASE! Festival 2023 - 27-30 apr - Plaja Costinesti - iaBilet.ro
BEACH, PLEASE! Festival 2023
Exclusiv pe iabilet.ro

BEACH, PLEASE! Festival 2023

Plaja Costinesti , Costinești
27-30 apr

Cumpără bilete

Nr. bilete
EARLYBIRD: VIP — 4 Days Pass

Abonamentul VIP oferă acces tip "skip-the-line” în zona de festival, posibilitatea de a privi show-ul de pe platforma VIP elevată, posibilitatea de rezervare a unei mese, toalete separate si baruri private pe platforma VIP.

EARLYBIRD: General Access — 4 Days Pass

Acest bilet iti ofera acces in festival pe toata durata evenimentului (4 zile).

REZERVARE BILET: VIP — 4 Days Pass - ACESTA NU ESTE UN BILET

Platesti acum doar 75 lei iar pe 10 februarie primesti pe e-mail linkul de plata a diferentei de pret pana la valoarea totala a unui abonament. Linkul de plata va fi valid pana pe 10 aprilie. ATENTIE! Daca nu platesti pana la data limita, vei pierde biletul si suma platita pentru rezervarea sa. | Abonamentul VIP oferă acces tip "skip-the-line” în zona de festival, posibilitatea de a privi show-ul de pe platforma VIP elevată, posibilitatea de rezervare a unei mese, toalete separate si baruri private pe platforma VIP.

REZERVARE BILET: General Access — 4 Days Pass - ACESTA NU ESTE UN BILET

Platesti acum doar 75 lei iar pe 10 februarie primesti pe e-mail linkul de plata a diferentei de pret pana la valoarea totala a unui abonament. Linkul de plata va fi valid pana pe 10 aprilie. ATENTIE! Daca nu platesti pana la data limita, vei pierde biletul si suma platita pentru rezervarea sa. | Abonamentul General Access iti ofera acces in festival pe toata durata evenimentului (4 zile).

RISK-FREE: VIP — 4 Days Pass

In cazul in care nu mai poti ajunge la Beach, Please! iti recuperezi banii integral, cu conditia sa ne anunti cu cel putin 7 zile inainte de data festivalului (27 aprilie). Abonamentul VIP risk-free oferă acces tip "skip-the-line” în zona de festival, posibilitatea de a privi show-ul de pe platforma VIP elevată, posibilitatea de rezervare a unei mese, toalete separate si baruri private pe platforma VIP.

RISK-FREE: General Access — 4 Days Pass

In cazul in care nu mai poti ajunge la Beach, Please! iti recuperezi banii integral, cu conditia sa ne anunti cu cel putin 7 zile inainte de data festivalului (27 aprilie). Acest bilet risk-free iti ofera acces in festival pe toata durata evenimentului (4 zile).

Dacă ai un cod de voucher, click aici