Bilete Bosquito at /FORM Space - 9 oct, ora 20:00 - /FORM SPACE - iaBilet.ro
Bosquito at /FORM Space
Exclusiv pe iabilet.ro

Bosquito at /FORM Space

/FORM SPACE, Cluj-Napoca
Vi, 9 oct, ora 20:00

Data mentionata pe eveniment este temporara. Aceasta data nu este stabilita oficial si nu este data FINALA. Revenim cu data oficiala curand!

Bosquito este o formație românească de muzică, fondată de Radu Almășan. Trupa abordează un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe care variază de la muzică țigănească, balcanică, până la elemente simfonice și de rock alternativ.

În perioada 2002-2005 au lansat o serie de melodii care au ajuns pe prima poziție a topurilor din România, după care trupa a fost inactivă între 2005-2010.

După comeback-ul din ultimii ani, Bosquito se bucură de o popularitate renăscută, trupa fiind printre cele mai active din Romania la capitolul apariții live.

Trupa s-a concentrat exclusiv pe activitatea concertistică, fiind unul din artizanii principali ce susțin ideea de industrie muzicală bazată pe un box-office real în funcție de vânzarea de bilete.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Accesul minorilor este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de un părinte/tutore legal.