Bilete Brasov: Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2020 - 10 oct, ora 19:00 - Centrul Cultural Reduta - iaBilet.ro
Brasov: Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2020

Brasov: Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2020

Sâ, 10 oct, ora 19:00

Dacă ești pasionat de publicitate, ediţia aniversară cu numărul 25 a spectacolului "Noaptea Devoratorilor de Publicitate", va avea loc sâmbătă, 10 octombrie 2020, la Centrul Cultural Reduta din Brașov.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un eveniment internaţional, creat în 1981 de către Jean-Marie Boursicot, care, fascinat fiind de reclame, a început să colecţioneze spoturi publicitare din toată lumea pentru a le prezenta publicului larg într-un spectacol ce îşi propune să transmită publicului emoţiile, artisticul şi caracterul transcendent faţă de limitele culturale ale spoturilor publicitare. Cel care a adus acest show în România este Dan Chişu, producătorul general al spectacolului.

Acest proiect asigură contactul direct cu cei interesaţi: clienţi – consumatori – existenţi şi potenţiali. Astfel, participanţii au ocazia să se informeze şi să îşi educe gusturile în ceea ce priveşte dezvoltarea internaţională a unei categorii foarte importante în mass-media: publicitatea.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.