Bilete Câmpina: Concert Directia 5 - Povestea Noastra - 26 oct, ora 19:30 - Casa de Cultura Geo Bogza - iaBilet.ro
Câmpina: Concert Directia 5 - Povestea Noastra
Exclusiv pe iabilet.ro

Câmpina: Concert Directia 5 - Povestea Noastra

Lu, 26 oct, ora 19:30

Turneul Narional Directia 5 -"POVESTEA NOASTRĂ - 30 de ani".

Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar, in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. In cazul in care evenimentele se amana sau se anuleaza, veti fi informati in timp util. Multumim!

Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut. 

Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: "POVESTEA NOASTRĂ". 
În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi. Semnează: Direcția 5.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria 1
110 lei90 lei

Mai este doar 1 bilet disponibil

Categoria 2
90 lei70 lei
Stoc epuizat
Categoria 3
70 lei50 lei

Mai sunt doar 3 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici