Bilete Concert Alexandra Usurelu - Fata care chiar exista - 28 mai, ora 21:30 - Hard Rock Cafe - iaBilet.ro
Concert Alexandra Usurelu - Fata care chiar exista
Exclusiv pe iabilet.ro

Concert Alexandra Usurelu - Fata care chiar exista

Hard Rock Cafe, București
Jo, 28 mai, ora 21:30

Cele mai puternice idei, cântate cu cele mai delicate sonorități, vin din nou să-ți schimbe lumea pentru două ore pe 28 mai 2020, la Hard Rock Cafe, începând cu ora 21.30!

”Fata care chiar există”, noul concert pe care Alexandra Ușurelu îl va susține în București, va avea o producție spectaculoasă, așa cum artista și-a obișnuit spectatorii, și poartă numele noului single al acesteia.

Muzica sa, complet diferită de sonoritățile propuse de radiourile comerciale, a făcut din concertele Alexandrei Ușurelu unele dintre cele mai căutate și bine vândute evenimente din sălile de spectacol din România.

Artista singulară, care surprinde prin simplitate și emoție, va cânta pe 28 mai alături de band-ul său extins, ce adună împreună instrumentiști exceptionali ai scenei de jazz sau membri ai orchestrelor naționale de prestigiu.

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 89 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 59 de lei, cu loc la masa in sala 
- Fara loc: 59 de lei

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 94 de lei, cu loc la masa in fata scenei
- Fara loc: 64 de lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM

Evenimentul s-a încheiat.

Pentru biletele last minute, vizibilitatea nu poate fi garantata pentru toate locurile la masa din cauza configuratiei restaurantului. Copiii sub 7 ani au intrarea libera insotiti de un adult posesor de bilet valabil
Pentru a beneficia de loc la masa trebuie sa cumparati cel putin doua bilete. Rezervarea locului se face automat de catre locatie pe numele pe care ati facut comanda. La categoria fara loc, in picioare, puteti cumpara si doar un singur bilet.