Bilete Concert Directia 5 & Alina - 6 dec '18, ora 21:00 - The Pub - Universitatii - iaBilet.ro

Concert Directia 5 & Alina

Jo, 6 dec '18, ora 21:00

Motto: "Orice muzică ați asculta, a noastră este diferită!" Direcția 5, una dintre cele mai iubite trupe pop-rock din muzica românească, vine în orașul tău!

În cadrul turneului național pe care îl susține în această perioadă, trupa te invită să participi la un concert sensibil și dinamic, în care vei asculta live cele mai îndrăgite, dar și cele mai noi cântece Direcția 5.

Direcția 5 a luat naștere în anul 1990, la București. În cei 28 de ani de carieră muzicală, a lansat peste 30 de discuri și sute de cântece și a colaborat cu numeroși artiști din muzica românească precum: Paula Seling, Loredana Groza, Monica Anghel, Andreea Bănică, Lidia Buble, Alina Crișan - Alinka, Nicoleta Nucă și mulți alții.

Te așteptăm la concert!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.