Bilete Constanta: Equilateral - Guitar Union - 16 oct, ora 19:30 - Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret " Jean Constantin " - iaBilet.ro
Constanta: Equilateral - Guitar Union

Constanta: Equilateral - Guitar Union

Constanta are nevoie de manifestări periodice în cadrul cărora artiștii să se poată exprima la nivelul celor de la care se inspiră, pentru a menține legătura cu lumea pe care o explorează și o reprezintă.

Pentru asta există excelenta idee de a-i asocia în diferite formule în care prietenia și plăcerea de a cânta primează. Un mediu al artei muzicale, cu valori comune în care toți cei implicați să-și împartă colegial repertoriul și scena. 

Pe 3 aprilie 2020, la Centrul Cultural "JEAN CONSTANTIN" trei dintre cei mai buni chitariști ai României, Nicu Patoi, Florin Giuglea și Cezar Popescu, alături de alți instrumentiști valoroși precum Adrian Ciuplea, Mihai Ardelean, Răzvan "Lapi" Lupu și Berti Barbera, vor oferi un spectacol extraordinar în care chitara, stilul și virtuozitatea vor fi celebrate printr-un spectacol exploziv care poartă sugestiv denumirea de "EQUILATERAL GUITAR UNION".
Aceste evenimente au un caracter unic și nu ar trebui să lipsească din agenda oricărui iubitor de concerte și de superlative muzicale.


Biletul MEET and GREET include o poza cu trupa , participarea la soundcheck si un tricou. Detalii la telefon 0722327973


Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

 

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Acces general Parter
75 lei
Parter Meet and Greet
150 lei

Mai sunt doar 26 bilete disponibile

Acces generel Parter
60 lei
Acces general Loja
60 lei
Parter Categoria 4
175 lei
Stoc epuizat
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Biletul MEET and GREET include o poza cu trupa , participarea la sound check si un tricou)