Bilete diMANSIONS - 14-16 iun - Conacul Miko - iaBilet.ro

diMANSIONS

Conacul Miko, Olteni (Covasna)
14-16 iun

diMANSIONS - Hit Music Festival

Cel mai mare festival de hituri din centrul țării, diMANSIONS, o să aibă loc în perioada 14 - 16 iunie 2019 la Castelul Mikó din Olteni, Covasna. Vă promitem o experiență plină de culoare, cu un iz de nostalgie, pe muzica anilor `80, `90 și 2000.

Timp de 3 zile și 3 nopți, petrecerea va fi animată de artiști precum: The Modern Talking, The Dire Straits Experience, Dr. Alban, Hermes House Band, Lou Bega, Snap! & Turbo B și mulți alții.

diMANSIONS te invită să dansezi și să fredonezi hituri care au scris istoria muzicii, precum: Cheri Cheri Lady, It’s my life, Money for Nothing, Mambo No. 5, Rhythm is a Dancer sau Life is life și să te bucuri de o atmosferă unică, într-una din cele mai frumoase regiuni ale României.

Nu vor lipsi din poveste gastronomia tradițională locală, cu ale sale kürtőskalács, langoși sau gulaș, dar nici retro van-urile de tip street-food.


Ești așteptat să ”călătorești” printre dimensiunile unei experienței inedite:

THE DISCO MANSION – zona de concerte găzduită de scena principală și cortul gigant Kayam – cel mai mare cort ridicat vreodată în mijlocul României (poate găzdui 10.000 de oameni). Sau cum ne place nouă să zicem, dacă plouă, te acoperim noi!

THE DINING MANSION – zona de tip ”food court” în care te vei putea bucura deopotrivă de gusturile tradiționale locale, dar și de unele dintre cele mai populare food truck-uri și retro van-uri din România.

THE DIALOGUE MANSION – este o zonă a discuțiilor, dezbaterilor, conferințelor și evenimentelor artistice și culturale.

THE DIGITAL MANSION – este zona dedicată celor tineri, artelor digitale și muzicii electronice. 

Pentru mai mult detalii accesează: www.dimansions.ro sau www.facebook.com/dimansions

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Cumpără bilete

Nr. bilete
Abonament VIP 3 zile promoție primăvară

379 lei

Abonament 3 zile promoție primăvară

179 lei

Dacă ai un cod de voucher, click aici