Bilete diMansions - Hit Music Festival - 19-21 iun - Conacul Miko - iaBilet.ro
diMansions - Hit Music Festival
Exclusiv pe iabilet.ro

diMansions - Hit Music Festival

Conacul Miko, Olteni (Covasna)
19-21 iun

Festivalul hiturilor din centrul țării revine între 19 - 21 iunie 2020 cu o nouă ediție în aceeași locație de poveste: Castelul Mikó din Olteni, Covasna.

Nostalgicii îndrăgostiți de muzica anilor `80, `90 şi 2000, dar și de peisajul montan cuceritor, se vor putea bucura de concerte live ale unora dintre artiștii lor preferați: GIPSY KINGS, BONEY M, CC CATCH, HERMES HOUSE BAND, MR. PRESIDENT, REAL McCOY și mulți alții.


Situat într-una dintre cele mai frumoase regiuni din România, domeniul Castelului Mikó din Olteni va fi din nou capitala celor mai iubite hituri retro, după succesul extraordinar din 2019 când Thomas Anders, Dr. Alban, Inner Circle, Turbo B. și Dire Straits Experience au bucurat mii de participanți. Castelul Mikó se află în județul Covasna, la numai 15 minute de orașul Sfântu Gheorghe, 20 minute de Băile Tușnad și 35 de minute de Brașov.

Abonamentul VIP asigură:
- Acces separat în zona de festival
- Loc garantat de parcare
- Acces la zona confortabilă VIP cu bar exclusiv
- Acces la toaletele VIP
- Acces gratuit la puncte de încărcare a device-urilor (telefoane, tablete)
- Garderobă
- Catering
 
Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

Cumpără bilete

Nr. bilete
Abonament PROMO Wonderful Days 19 & 20 iunie

Mai sunt doar 24 bilete disponibile

Abonament VIP 3 zile
Abonament Standard 3 zile

Mai sunt doar 27 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici