Bilete FiRMA Full Electric - 4 oct, ora 19:00 - Quantic - iaBilet.ro
FiRMA Full Electric

FiRMA Full Electric

Quantic, București
Du, 4 oct, ora 19:00

Duminica, 4 octombrie, revine pe scena Quantic cu primul show full electric din 2020.

Vom canta impreuna piese consacrate ale trupei precum Doua suflete, Prizonieri de razboi, Daca ne-am ucide unul pe altul, Doar nebunii iubesc, etc, interpretate in stiulul rock’n’roll si inconfundabil al trupei.

FiRMA isi continua calatoria inceputa acum mai bine de 20 de ani si pastreaza inclinatia si atractia catre muzica nobila si arte, reflectata in albumele de studio "La orbire" (2003), "Exit" (2007), "Descantece Vol 1" (2014), "Descantece Vol 2" (2017), "Poezii Alese Vol 1" (2018) si "Desteptarea Primaverii" (2020). Cele mai recente doua albume contin un amestec aparte de influente, relationate cu poezia si teatrul, continand muzica compusa de liderul si producatorul Daniel Rocca.

"Poezii Alese Vol 1" ("Selected Poems Vol 1") a fost creat avand ca sursa de inspiratie poezii ale unor autori romani clasici si contemporani, lecturate de catre acestia in studiourile Radio Romania. "Desteptarea Primaverii" ("Spring Awakening") contine muzica si versuri originale, compuse pentru piesa de teatru a lui Frank Wedekind. Pana acum, trupa a performat timp de 3 ani in cadrul spectacolelor sustinute la Teatrul Mic, unul din cele mai indragite teatre din tara.

Avand la activ aparitii alaturi de trupe precum Muse sau Arcade Fire, anul trecut FiRMA a fost selectata sa deschida concertul Bon Jovi la Bucuresti din cadrul turneului "This House Is Not For Sale". In 2007, trupa ajunge in finala Mtv's "New Sounds Of Europe" cu single-ul "Baby is crying" si este invitata pe scena premiilor Mtv EMA, ceremonie transmisa live din Olympia Halle, Munchen. Videoclipul piesei este apreciat si difuzat in heavy-rotation pe postul Vh1 Europe timp de mai multe luni.

Avand la baza viziunea muzicala si cinematica a lui Daniel Rocca, iconica trupa romaneasca FiRMA prezinta compozitii originale, versuri subtile si aparitii live care te bantuie, iar sunetul trupei atinge o paleta variata de iubitori de muzica. Join’em for the love of music intru rock’n’roll!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.