Bilete Folk Rock Fest Piatra Craiului - 19-22 aug '21 - Parcul Național Piatra Craiului - iaBilet.ro
Folk Rock Fest Piatra Craiului

Folk Rock Fest Piatra Craiului

19-22 aug '21

Folk Rock Fest Piatra Craiului se pregătește pentru 2021.
Nu vom avea festival în 2020, pentru că ne dorim să respectăm recomandările autorităților și să vă știm pe toți sănătoși. Ne pregătim pentru 2021, când vrem să vă vedem pe toți la festival, să facem o petrecere cum nu s-a mai văzut în Piatra Craiului. Toate biletele cumpărate până acum rămân valabile pentru anul viitor. Festivalul nu se anulează doar se amână. Dacă nu doriți să păstrați biletul, puteți opta pentru un voucher pe care să îl folosiți la alte evenimente organizate de noi. In cazul in care nu veți avea cum să folosiți voucherul până în septembrie 2021, puteți cere returnarea banilor. Folk Rock Fest Piatra Craiului a fost reprogramat pentru 19 -22 august 2021.

#folkrockfestpiatracraiului #musicandnature #staysafe

 
Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.
 
 

Cumpără bilete

Nr. bilete
Early Booking
Early Booking cu campare
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Prin participarea la acest eveniment posesorul biletului isi da acordul de a fi fotografiat si filmat in spatiul de eveniment, in scopul promovarii evenimentelor organizatorului.