Bilete Fond de Necesitate: 200 de copii din familii vulnerabile vor să iși continue educația - 13 mai - 31 dec - Romania - iaBilet.ro
Fond de Necesitate: 200 de copii din familii vulnerabile vor să iși continue educația

Fond de Necesitate: 200 de copii din familii vulnerabile vor să iși continue educația

Romania, Romania
Mi, 13 mai - Jo, 31 dec

Odată cu oprirea școlii, copiii care fac parte din familii vulnerabile nu mai au acces la educație din cauza sărăciei, iar predarea exclusiv online a adâncit și mai mult diferențele dintre copiii ce provin din familii dezavantajate și cei cu posibilități.

Pentru unii dintre copiii centrelor noastre au dispărut complet șansele la continuarea educației. Școala online nu este o opțiune pentru 70 din cei 200 de copii susținuți de noi. Ei nu au nicio sursă de învățare, nu au tablete, laptopuri, acces la internet, iar unii dintre ei nu au nici măcar curent.

În plus, familiile a 60 de copii din Băneasa și Clinceni trăiesc la limita subzistenței. Mulți părinți și-au pierdut sursele de venit, iar copiii au pierdut și masa de la after-school, masa principală a zilei.

Tuturor acestora dorim să le asigurăm de la strictul necesar pentru ca ei să rămână în siguranță (alimente, tichete sociale, produse de igienă, ajutor financiar), până la tehnologia necesară pentru a-și continua educația.

Cumpără bilete

Nr. bilete
Susține costul cu școala online pentru un copil timp de 1 lună
200 lei
Susține hrana unui copil sărman și a familiei lui pentru 1 săptămână
120 lei
Susține costul cu școala online pentru un copil timp de 1 săptămână
50 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici