Bilete Fond de Necesitate: peste 5.000 de bolnavi cronici nevoiași au nevoie de îngrijiri medicale - 13 mai - 31 dec - Romania - iaBilet.ro
Fond de Necesitate: peste 5.000 de bolnavi cronici nevoiași au nevoie de îngrijiri medicale

Fond de Necesitate: peste 5.000 de bolnavi cronici nevoiași au nevoie de îngrijiri medicale

Romania, Romania
Mi, 13 mai - Jo, 31 dec

În cele două policlinici sociale ale fundației noastre îngrijim 5.500 de pacienți, dintre care 3.300 sunt complet neasigurați ori au venituri foarte reduse, diagnosticați cu boli grave, cronice care au nevoie de tratament permanent pentru bolile de care suferă.

Perioada de pandemie înseamnă pentru acești oameni izolare, adâncirea sărăciei, foame și agravarea bolilor de care suferă.

Am fost alături de ei în această perioadă pentru a-i ajuta să supraviețuiască acestei crize noi și neașteptate: de la produse de strictă necesitate (apă, mâncare, produse de igienă) și medicamente vitale și până la sprijin emoțional direct și telefonic, informații și sfaturi medicale menite să le risipească teama de infectare și de lipsă de acces la serviciile medicale.

Vă cerem sprijinul pentru a nu-i abandona pe cei care și-au pus viețile în mâinile noastre, ei au nevoie în continuare de ajutorul celor din jur pentru a supraviețui.

Cumpără bilete

Nr. bilete
Susține tratamentul unui pacient social 1 lună
200 lei
Susține tratamentul unui pacient social 2 săptămâni
100 lei
Susține tratamentul unui pacient social 1 săptămână
50 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici