Bilete Fool de Vară - Open Mic - 6 iul, ora 21:00 - Fool de Vară - iaBilet.ro
Fool de Vară - Open Mic
Exclusiv pe iabilet.ro

Fool de Vară - Open Mic

Fool de Vară, București
Lu, 6 iul, ora 21:00

Open Mic-ul vă aduce la terasa #HopGarden, pe Splaiul Unirii 225, artiști și viitori artiști, amatori, nume cunoscute, dispărute sau abia apărute în stand-up!

Pentru cei care încă nu știu ce e un show de Open Mic, vă explicăm foarte simplu: artiștii care sunt la început de drum urcă pe scenă și vă prezintă materialul lor. Voi râdeți sau le dați sfaturi, ei sunt mândri și tot așa. Mai e și varianta în care comedianții consacrați vă folosesc pe post de șoareci de laborator și testează pe voi materialele noi-nouțe. Iar pentru că suntem oameni mișto, la fiecare show o să includem și un special guest.

Bonus: Gabriel Gherghe este MC-ul acestui Open Mic!

Nu vă faceți griji, ne-am luat toate măsurile de siguranță pentru a vă oferi o experiență de toți banii, dar trebuie să ni te alături în această aventură. Avem reguli stricte și suntem mai catolici decât Papa când vine vorba de securitatea voastră, așadar:

1. Vom scoate la vânzare un număr limitat de bilete, pentru a vă garanta confortul fizic și psihic.
2. Vom organiza mesele cu capacitatea de până la 4 persoane și o distanță minimă de 2 metri între ele.
3. Vă vom pune la dispoziție în permanență dezinfectant.

Hop Garden (Splaiul Unirii 225)
6 Iulie
21:00
#wereallmadhere
 
 
 

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Masă 2 persoane

Bilet valabil pentru 2 persoane la o masă cu respectarea distanței de 2 metri față de celelalte mese din locație conform Hot. Guv. 26 / 28.05.2020. La intrarea în locație purtarea măștii este obligatorie. Așezarea la mese se face în ordinea achiziționării biletelor începând de la scenă. Pentru a evita aglomerația la intrare, vă rugăm să ajungeți la locație în intervalul orar 20:40 - 21:00.

10 lei

Mai este doar 1 bilet disponibil

Masă 3 persoane

Bilet valabil pentru 3 persoane la o masă cu respectarea distanței de 2 metri față de celelalte mese din locație conform Hot. Guv. 26 / 28.05.2020. La intrarea în locație purtarea măștii este obligatorie. Așezarea la mese se face în ordinea achiziționării biletelor începând de la scenă. Pentru a evita aglomerația la intrare, vă rugăm să ajungeți la locație în intervalul orar: 20:20 - 20:40.

15 lei

Mai sunt doar 6 bilete disponibile

Masă 4 persoane

Bilet valabil pentru 4 persoane la o masă cu respectarea distanței de 2 metri față de celelalte mese din locație conform Hot. Guv. 26 / 28.05.2020. La intrarea în locație purtarea măștii este obligatorie. Așezarea la mese se face în ordinea achiziționării biletelor începând de la scenă. Pentru a evita aglomerația la intrare, vă rugăm să ajungeți la locație în intervalul orar 20:00 - 20:20.

20 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici