Bilete Galați: Aventuri în lumea prieteniei - 30 aug, ora 18:30 - Camino Garden - iaBilet.ro
Galați: Aventuri în lumea prieteniei

Galați: Aventuri în lumea prieteniei

Du, 30 aug, ora 18:30

Aşteptarea a luat sfârşit! Cu toţii aţi fost curioşi cine este Dodoroni. Ei bine, el este super-eroul grupului. A apărut în viața prietenilor de la MARILI într-un moment de tristețe de-ale lui Ili și de atunci este de nelipsit.

Are toate ingredientele secrete pentru o petrecere dodoronească (*petrecere de neuitat, cu jocuri, distracție, dansuri și multă voie bună) și reușește, fără îndoială, să umple atmosfera de zâmbete și bucurie. Este energic, vesel şi apare doar când aude sunetul secret care îl readuce printre prieteni.
Personajele MARILI se întorc cu aventuri noi. Ili, alături de Lușa, Patita dar și toți copiii prezenți se vor juca, vor dansa și vor cânta la unison. Își va face apariția și Dodoroni în aventura lor, presărând ingredientele necesare unei distracții pe cinste! Nelipsitul Dans al prieteniei, dar și melodii de pe noul album, vor răsuna la spectacol.

Te invităm pe 30 August, de la ora 18.30, să participi la cel mai nou spectacol organizat de MARILI, în orașul Galați, intitulat Aventuri în lumea prieteniei. Locația aleasă: Camino Garden.
Spectacolul va dura aproximativ o oră, iar numărul de locuri este limitat. Pentru a putea fi organizat în condiții de siguranță, vă rugăm să parcurgeți regulile stabilite pentru acest eveniment.

În contextul actual al pandemiei de covid19, biletele la evenimentul intitulat Aventuri în lumea prieteniei pot fi achiziționate doar online, numărul de locuri fiind limitat.
La intrarea în incintă se va efectua un triaj observațional și nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree);
Fiecare copil va putea participa alături de unul dintre părinți, spațiul fiind amenajat cu un scaun adult+un scaun copil.
Adulții vor fi obligați să poarte mască de protecție pe toată perioada desfășurării spectacolului.
La intrare în incintă, spectatorilor li se va verifica temperatura, iar dacă aceasta depășește 37,3°C aceștia nu vor avea permis accesul la spectacol.
Se recomandă ca fiecare participant să aibă băuturi hidratante întrucât nu se dispune de bar în interior.
În funcție de starea vremii, spectacolul se poate reprograma, spectatorii având posibilitatea returnării costului accesului.
Sub motto-ul Nu ne îmbrățisăm, dar ne distrăm, vă așteptăm la spectacol!


Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

Evenimentul s-a încheiat.