Bilete Golf indoor pentru iubitorii de sport - 29 sep - 29 sep '21 - Bucuresti - iaBilet.ro
Golf indoor pentru iubitorii de sport

Golf indoor pentru iubitorii de sport

Bucuresti, București
29 sep - 29 sep '21

Golful indoor este activitatea ideala daca nu ai inspiratie si doresti sa oferi unei persoane dragi un cadou inedit.

A invata sa joci golf este o adevarata provocare, care merita acceptata intr-un mediu prietenos, elegat si de incredere; in care clientul este intotodeauna pe primul loc, iar serviciile oferite sunt intotdeauna de calitate. La partenerii nostrii de la Golf Room aveți ocazia de a incerca cel mai prietenos si elegant simulator de golf indoor din centrul Bucurestiului. Atat pasionatii de golf, cat și amatorii pot beneficia de cea mai performanta tehnologie pentru imbunatatirea jocului de golf.

Dotata cu cele mai bune echipamente din domeniu, Golf Room creeaza utilizatorilor sai experiente autentice. Tehnologia Foresight Sports masoara cu precizie coordonatele de zbor ale mingii, respectiv ale crosei. Avantajul cel mai mare al acesteia il reprezinta posibilitatea unica de a-ti imbunatatii jocul rapid, indiferent de vremea de afara.

Odata ajunai la Golf Room va veti putea antrena si chiar juca golf pe cele mai renumite terenuri din lume! In oferta intra inchirierea echipamentului, de la crose pana la mingii si tee-uri, a simulatorului, dar și suport pe tot parcursul sedintei.

Iti punem la dispozitie 6 pachete diferite, in functie de persoana careia vrei sa i te adresezi: avem doua tipuri de cadou pentru o singura persoana,

doua pachete cadou pentru tine si inca o persoana (prieten, iubit, etc.) si doua pachete de grup pentru intreaga gasca (maxim 4 persoane).

Cu siguranta aceasta idee de cadou va surprinde placut orice persoana careia ii este destinat.

 

Pachet individual 1/ o ora si 30 min: antrenament de golf indoor pe driving range sau pe orice teren la alegere din întreaga lume.

Pachet individual 2/ doua ore: antrenament de golf indoor pe driving range și 1 joc de 18 găuri la alegere pe orice teren din întreaga lume.

Pachet 2 persoane 1/o ora si 30 min:antrenament de golf indoor pe driving range sau pe orice teren la alegere din întreaga lume.

Pachet 2 persoane 2/ doua ore: antrenament de golf indoor pe driving range și 1 joc de 18 găuri la alegere pe orice teren din întreaga lume.

Pachet grup 1/ doua ore:antrenament de golf indoor pe driving range sau pe orice teren la alegere din întreaga lume.

Pachet grup 2/ trei ore: antrenament de golf indoor pe driving range și 1 joc de 18 găuri la alegere pe orice teren din întreaga lume.

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

 

Detalii experiență:

  • Locație: Bucuresti
  • Poti alege din cele 6 pachete, la pachetul de grup pot merge maxim 4 persoane
  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou.
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru o persoana.
  • Varsta de la care se poate merge este 5-6 ani.
  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

Cumpără bilete

Nr. bilete
Pachet individual 1
120 lei
Pachet individual 2
190 lei
Pachet 2 persoane 1
220 lei
Pachet 2 persoane 2
350 lei
Pachet grup 1
450 lei
Pachet grup 2
720 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici