Bilete Hooverphonic la /FORM Space - 9 oct '19, ora 20:30 - /FORM SPACE - iaBilet.ro
Hooverphonic la /FORM Space
Exclusiv pe iabilet.ro

Hooverphonic la /FORM Space

/FORM SPACE, Cluj-Napoca
Mi, 9 oct '19, ora 20:30

Hooverphonic canta miercuri pe 9 octombrie la /FORM Space din Cluj-Napoca.

Hooverphonic  vin din Belgia si in cei peste 20 de ani de activitate au lansat 10 albume dar si hituri precum "Mad About You", "Eden" sau "2 Wicky", combinand trip hop-ul cu rockul alternativ si cu muzica electronica. 

Piesele trupei au fost incluse pe soundtrack-urile multor filme precum CSI, La Femme Nikita, I Know What You Did Last Summer, Permanent Midnight, The Interview, Stealing Beauty sau Third Watch. 

Concertul belgienilor face parte din turneul de promovare al celui mai recent material discografic, "Looking For Stars", lansat anul trecut. Albumul reprezinta debutul artistei Luka Cruysberghs ca lead singer. Intens si intim, materialul a fost foarte bine primit atat de catre fanii trupei, cat si de presa de specialiltate. 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
  
Biletele au urmatoarele preturi:
 
- presale: 109 lei
- la acces: 120  lei
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts.
Evenimentul s-a încheiat.

Accesul minorilor este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de un părinte/tutore legal.