Bilete Iasi: Lucia in Bar B2 - 14 feb - Bar B2 Iasi - iaBilet.ro
Iasi: Lucia in Bar B2
Exclusiv pe iabilet.ro

Iasi: Lucia in Bar B2

Vi, 14 feb

Lucia alături de trupa ei concertează la Bar B2 în Iași pe 14 februarie

Vineri, 14 februarie, Lucia împreună cu trupa ei vor concerta la Iași în Bar B2 (Bulevardul Ștefan cel Mare nr. 14, et. 2) după ora 21:00. Biletele la concert costă 30 de lei (earlybird, stoc limitat), 40 de lei în presale și 50 de lei în seara concertului, la intrare (în limita stocului rămas) și sunt deja disponibile în rețeaua www.iabilet.ro.
În prezent, Lucia promovează cel de-al doilea său album, Samsara. Anunțat prin videoclipul „FRTHR” la începutul lui 2018, albumul reprezintă o nouă etapă muzicală – matură, experimentală și incredibil de sinceră. O veritabilă „renaștere”, în ton cu titlul albumului, și în același timp o călătorie într-un univers sonor propriu creat de Lucia alături de cei trei producători cu care a lucrat, Alexei Țurcan (Travka), Dan Georgescu (byron) și Robert Iulian (Next EX).
Lucia – catastrophe (official video)
https://youtu.be/bbNQut96VY8
Pe scenă, Lucia & band este o experiență muzicală intensă, compozițiile melodice, elegante ale Luciei găsindu-și interpretarea ideală alături de clape, chitara bass și violoncel. Atât piesele noi de pe albumul Samsara, cât și cele mai vechi de pe primul album, Silence, se vor auzi joi seara, pe 14 februarie, la concertul din Iași de la Bar B2. Nu uitați să vă luați din timp bilet la concert din rețeaua www.iabilet.ro!
Lucia – FRTHR (official video)
https://youtu.be/fv-W9cRkh4U
Al doilea album de studio al Luciei, Samsara îmbină armonios pianul omniprezent cu o instrumentație modernă, în zona electro-pop, și cu adaosul binevenit al cvartetului de coarde. Albumul este disponibil în format fizic în rețeaua librăriilor Cărturești, precum și pentru streaming și download pe toate platformele digitale - https://smarturl.it/lucia-samsara.
Lucia & band:
Lucia – voce
Teodora Opriși – backing vocals
Paul Drăgușin – clape, synth
Corina Ciuplea – violoncel
Matei Pușcaru – bass
Alexandru Neagu – tobe
https://fb.com/LuciaMariaOfficial
https://instagram.com/lucia

Evenimentul s-a încheiat.