Bilete Lagoo Snagov: Cinema Drive in - The Pursuit of Happiness (2003) - 22 oct, ora 19:00 - Event Park Snagov - Lagoo Snagov - iaBilet.ro
Lagoo Snagov: Cinema Drive in - The Pursuit of Happiness

Lagoo Snagov: Cinema Drive in - The Pursuit of Happiness (2003)

Jo, 22 oct, ora 19:00

Durata Film: 117 minute
Tip Film: Biografie, Drama
Regie: Gabriele Muccino
Scriitor: Steve Conrad
Actori: Will Smith, Thandie Newton, Jaden Smith

 

"Nu da voie nimănui să-ți spună că nu poți să faci ceva... Dacă ai un vis, trebuie să-l protejezi... Dacă vrei ceva, încearcă să-l obții. Punct.”

Chris Gardner (Will Smith) este un familist care încearcă din răsputeri să supraviețuiască. În ciuda bravelor sale încercări de a-și menține familia pe linia de plutire, mama (Thandie Newton) fiului său în vârstă de cinci ani, Christopher (Jaden Christopher Syre Smith) cedează nervos sub presiunea constantă a lipsurilor financiare. Nemaifiind capabilă să le facă față, decide cu jumătate de inimă să plece.

Chris, devenit acum singurul părinte, continuă cu încăpățânare să caute o slujbă mai bine plătită folosindu-se de toate trucurile de marketing pe care le cunoaște. Este acceptat ca stagiar la o prestigioasă firmă de agenți de bursă și, deși nu este plătit, lucrează totuși în speranța că la sfârșitul stagiului va obține o slujbă și va avea parte de un viitor promițător. Rămași fără niciun fel de protecție financiară, Chris și fiul său sunt în curând dați afară din apartament și obligați să doarmă în centre pentru cei fără adăpost, în stații de autobuz, toalete sau oriunde pot găsi un refugiu în timpul nopții.

În ciuda necazurilor sale, Chris continuă să se achite de datoria sa de tată iubitor și grijuliu, folosind afecțiunea și încrederea pe care fiul său o are în el ca un stimulent pentru a depăși obstacolele cu care se confruntă.

Filmul, al carui titlu s-ar traduce mai degraba „In urmarirea fericirii”, decat „In cautarea fericirii”, se arata a fi o adevarata lectie de paternitate, de dragoste, de rezitenta si de supravietuire, intr-o lume in care sprijinul material din partea celor din jur este ceva complet necunoscut.

 

Vă așteptăm cu drag la Snagov și sperăm să aveți o experiență minunată. Pentru siguranța și confortul dvs. vă rugăm sa citiți cu atenție regulile de mai jos:

 1. Accesul va fi permis în zona cinema drive-in cu 30 minute înainte de începerea filmului. În cazul în care ajungeți mai repede puteți staționa în parcarea laterală, pe partea dreaptă după intrarea în complex.
 2. Este permis accesul mașinilor cu un număr maxim de 3 persoane înauntru. În cazul în care sunteți mai multe persoane și puteți face dovada apartenenței la aceeași familie, puteți fi până la 6 persoane în același autovehicul.
 3. Biletele suplimentare, pentru o familie mai mare de 3 persoane în același autovehicul, se achiziționează direct de la terasa locației.
 4. La intrare, vă rugăm să prezentați biletul/biletele primite pe e-mail pentru a fi scanate. Conform cu ultimele norme ale autorităților privind evenimente drive-in fiecare persoana din masina va fi verificata cu un termometru fără atingere. Sunt lăsate în incinta doar persoanele care au maximum 37,3 grade C. Persoanele care refuză sa fie verificata temperatura nu vor avea acces. Vă rugăm să purtați mască de protecție.
 5. Cu 30 minute înainte de începerea filmului vă rugăm să vă deplasați către intrarea în spațiul de cinema drive-in. Fiecare mașină va avea un loc desemnat pe care l-ați ales în momentul cumpărării biletelor online. Vă rugăm să respectați circulația în spațiul de cinema drive-in conform cu harta de acces și cu semnele colegilor care dirijează mașinile.
 6. Toate autoturismele vor fi parcate în spațiul dedicat cinema drive-in respectând regula de distanțare specifică pentru perioada aceasta. Mașina trebuie să respecte așezarea indicată pe teren.
 7. Sunetul va fi difuzat pe frecventa radio anunțată la începutul filmului pe ecranul de proiecție. Va rugam sa setați frecventa radio din setarile manuale ale radioului masinii dumneavoastra.
 8. Vă rugăm ca pe timpul rulării filmului să nu aveți aprinse luminile mașinii. Dacă aveți un autoturism care are funcția de lumini automată vă rugăm să o dezactivați din setările de lumini.
 9. Dacă aveți o mașină de tip SUV vă rugăm să luați în calcul un loc lateral sau în spate pentru a fi siguri ca înălțimea mașinii dumneavoastră nu influențează vizibilitatea celor din spate.
 10. Toate comenzile vor fi aduse de personalul nostru la geamul mașinii dumneavoastră pentru a evita orice contact sau expunere a dumneavoastră. Produsele vor fi ambalate și nu vor fi atinse în timpul livrării la geamul autoturismului dumneavoastră.
 11. Pentru a putea planifica livrarea către toți clienții, toate comenzile pentru băuturi și mâncare trebuie să fie făcute online înainte de începerea filmului cu minim 2 ore și preferabil cu minim 1 zi înainte. Comenzile plasate în ultimele 2 ore până la începerea filmului și în timpul filmului vor fi livrate în funcție de ordinea comenzii și numărul lor.
   Există posibilitatea ca pe durata filmului să nu putem accepta multe comenzi noi din cauza faptului că trebuie să respectăm normele stricte de siguranță.
 12. Nu sunt acceptate platile cash.
 13. Nu este permis accesul și consumul de produse aduse din exteriorul locației noastre.
 14. Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19 vă rugăm să nu ieșiți din autoturism. Nu puteți sta în afara autoturismului. Spațiul este special creat doar pentru evenimente drive-in și orice încălcare a acestei prevederi este o încălcare a ordonanței privind starea de alertă și vă supuneți amenzilor acestei ordonanțe.
 15. Până la noi detalii ale autorităților, accesul la toalete se va face după reguli stricte de distanțare. Conform legii trebuie sa purtați mască și mănuși. Va fi permis un număr de maxim 2 persoane. Accesul se va face pe rând așteptând în afara clădirii la o distanță recomandată de 2 metri între persoane . Este recomandat să folosiți toaletele înaintea plecării de acasă.
 16. În cazul în care doriți să părăsiți zona de cinema înainte de finalizarea filmului vă rugăm să folosiți numai aleile de acces și ieșirea special marcată în acest sens.
 17. Acestea sunt detaliile oferite de autorități până în acest moment și se pot schimba periodic în funcție de evoluția Covid-19. Vă solicităm cooperarea, răbdarea și înțelegerea în acest timp.
 18. Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de vizionare și părăsirea imediată a spațiului Lagoo Events Snagov.
 19. În cazul în care condițiile meteo nu permit proiectarea filmului, biletele nu sunt rambursabile și vor fi transferate pentru o dată ulterioară.
 20. Vă informăm că participarea la unele evenimente este nerecomandata minorilor, putând exista momente în care se vor difuza calupuri publicitare cu conținut nerecomandat minorilor.

 

Vă mulțumim pentru atenție și vă dorim vizionare plăcută!

Evenimentul s-a încheiat.