Bilete Museum Quest: Treasure Hunt la Muzeul Satului - 22 nov, ora 14:00 - Muzeul Satului Dimitrie Gusti - iaBilet.ro
Museum Quest: Treasure Hunt la Muzeul Satului

Museum Quest: Treasure Hunt la Muzeul Satului

Du, 22 nov, ora 14:00

Museum Quest by Trapped este un treasure hunt cultural și interactiv, unic în România, ce are loc în cele mai cool muzee din București.

Museum Quest îmbină latura culturală a unei vizite la muzeu, cu interactivitatea și misterele unui escape room, dar și adrenalina unui treasure hunt. Fiecare joc Museum Quest are o poveste unică, inspirată din tematica muzeului vizitat.

Evenimentul Museum Quest – Treasure Hunt la Muzeul Satului are loc în fascinanta lume a satului românesc, unde participanții vor parcurge în detaliu informațiile întâlnite și se vor afla în permanentă comunicare și căutare de indicii. Din Transilvania până pe prispele gospodăriilor moldovenești, în zona Banatului și până pe malurile Dobrogei, misiunea voastră este explorarea detaliilor arhitecturii și tradițiilor găsite pe cărările satului românesc.

La un eveniment Museum Quest la Muzeul Satului vor participa în paralel 4 echipe. Scopul fiecărei echipe este rezolvarea corectă a unui număr cât mai mare de misiuni și obținerea unui punctaj cât mai mare în timpul alocat jocului. Cum? Folosindu-se de informațiile culturale și indicii, dar și de aptitudini personale, intuiție și muncă în echipă!

Fiecare echipă va avea un Kit de Explorator, pus la dispoziție la începutul jocului de către Game Master. Kitul este plin de surprize! Dacă echipele au nevoie de ajutor și indicii, pot oricând comunica cu Game Masterul.
Și pentru că este vorba de o competiție, echipa câștigătoare va primi un premiu surpriză!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, benzinariile Rompetrol, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.