Bilete Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2019 - Iasi - 19 oct '19, ora 19:30 - Casa de Cultura a Studentilor - iaBilet.ro
Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2019 - Iasi

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2019 - Iasi

Sâ, 19 oct '19, ora 19:30

Dacă ești pasionat de publicitate, ediţia cu numărul 24 a spectacolului "Noaptea Devoratorilor de Publicitate", va avea loc sâmbătă, 19 octombrie 2019, la Casa de Cultură a Studenților Iași.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un eveniment internaţional, creat în 1981 de către Jean-Marie Boursicot, care, fascinat fiind de reclame, a început să colecţioneze spoturi publicitare din toată lumea pentru a le prezenta publicului larg într-un spectacol ce îşi propune să transmită publicului emoţiile, artisticul şi caracterul transcendent faţă de limitele culturale ale spoturilor publicitare. Cel care a adus acest show în România este Dan Chişu, producătorul general al spectacolului.

Acest proiect asigură contactul direct cu cei interesaţi: clienţi – consumatori – existenţi şi potenţiali. Astfel, participanţii au ocazia să se informeze şi să îşi educe gusturile în ceea ce priveşte dezvoltarea internaţională a unei categorii foarte importante în mass-media: publicitatea.

Acces: 18:30 // Show: 19:30
__________________________________________________________________
Bilete in Presale* (preț redus până pe 6 octombrie):
Categoria 1 - 50 lei (100 locuri disponibile)
Categoria 2 - 35 lei (150 locuri disponibile)

Din 7 octombrie, biletele vor avea prețurile:
Categoria 1 - 70 lei
Categoria 2 - 50 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.