Bilete Oradea: Comedia Parinti Teribili - 9 nov, ora 19:00 - Casa de Cultura a Sindicatelor - iaBilet.ro
Oradea: Comedia Parinti Teribili

Oradea: Comedia Parinti Teribili

Lu, 9 nov, ora 19:00

Există scrieri excepţionale ale secolului al XX-lea, piese scrise impecabil, care conţin o poveste cu conflict puternic, piese care s-au jucat, cu deosebit succes, în toată lumea.

Unul dintre asemenea texte, "Părinţii teribili"  de Jean Cocteau, tocmai a fost montat de către Diana Lupescu. Actori din linia intai dau viaţă unei poveşti tulburătoare, despre viaţă şi moarte, despre legătura dintre părinţi şi copii (o relaţie la limita patologicului), într-un spectacol în care râsu’-plânsu’ e mereu prezent. Comicul şi tragicul sunt atât de bine întreţăsute, încât hohotele publicului se transformă în fior de emoţie, aproape de lacrimă.

Este povestea unui tată, care se simte singur acasă, între soţie cumnată şi fiu şi caută scăpare în braţele unei tinere deosebit de frumoasă. Este şi povestea unei mame, care îşi trădează soţul apropiindu-se periculos de mult de fiu, pe care nu vrea să-l scape din mână. Este şi povestea fiului, care doreşte să fugă din braţele mamei, şi se refugiază în braţele unei tinere – întâmplător, iubita (neştiută) a tatălui. 
     
Cum se sfârşeşte o asemenea dramă picurată cu haz veţi putea afla doar văzând spectacolul.

Regia : Diana Lupescu
Distributia: Diana Lupescu, Magda Catone, Marius Bodochi, Silviu Biris, Raluca Juganaru

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria 1
100 lei
Categoria 2
80 lei
Categoria 3
60 lei

Mai sunt doar 27 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici