Bilete Origins: curs de specializare in Fullstack JS - 16 iul '20 - 14 aug '20 - Romania - iaBilet.ro
Origins: curs de specializare in Fullstack JS

Origins: curs de specializare in Fullstack JS

Romania, Romania
16 iul '20 - 14 aug '20

Acum este momentul să îți dezvolți un skill tech nou! Dacă ai cunoștințe de bază în programare și vrei să înveți să dezvolți proiecte fullstack, înscrie-te la programul online de specializare accelerată Origins: Fullstack JS și antrenează-te să devii Full Stack JS Developer!

Înveți frontend și backend, în 3 ½ luni, cu o investiție de minim 4 ore/ săptămână, după un program flexibil. Track-ul are o structură aparte de desfășurare, care îți menține interesul alert și te ajută să dezvolți direct skill-uri practice. Adică înveți totul lucrând direct pe microproiecte ”în producție”, sub supervizarea mentorilor și alături de comunitatea de exploreri.

Procesul de învățare include:

Teme individuale săptămânale
Întâlniri online cu mentorul și echipa
Proiecte practice (60% din activitatea de program).

Structura track-ului Fullstack JS este:

Onboarding & warm-up // 2 săptămâni:

Setarea obiectivelor, principii de bază de funcționare web - comunicare server-client, protocoale.

Microproiecte & practică // 4 săptămâni:

IDEs, extensii, versionare, task runners, transpilers, CI, docker, terminal.

Practică avansată și teorie // 6 săptămâni:

Backend - servere software (nginx & pm2), frameworks și librării, routing, middleware, filesystem, architecture (MVC), Debugging, Securitate, Data sources – fișiere, baze de date relaționale, nosql, API.
Frontend - DOM, events, AJAX, frameworks, web workers, PWAs.
Dezvoltarea portofoliului // 3 săptămâni: proiectul final și test de evaluare.

Cursul Origins: Fullstack JS este recomandat celor care au o experiență de bază în programare, dar nu au lucrat încă pe proiecte aplicate și care vor să folosească perioada de lucru de acasă pentru a-și dezvolta un skill nou, mai bine apreciat pe piața muncii, dar și celor care doresc să schimbe direcția profesională către o ramură IT mai bine plătită. Participanții trebuie să dispună de un calculator/ laptop cu permisiuni root/admin, pe care își vor instala tehnologiile necesare la track pe parcursul programului, împreună cu mentorii.

***
DIGITAL NATION este o organizație românească ce dezvoltă programe disruptive de antreprenoriat și formare în competențe digitale și IT&C recunoscute la nivel european, încă din 2013. În programelor sale, Digital Nation îmbină metodologia RDEM (Remote Digital Education Model) și DigComp (EU Digital Skill Framework) pentru a pregăti noua generație de afaceri și specialiști calificați digital, recunoscuți pe piața economică europeană. Mai multe detalii pe digitalnation.ro

Evenimentul s-a încheiat.