Bilete Origins: curs intensiv de programare Java - 16 iul '20 - 14 aug '20 - Romania - iaBilet.ro
Origins: curs intensiv de programare Java

Origins: curs intensiv de programare Java

Romania, Romania
16 iul '20 - 14 aug '20

Acum este momentul să îți dezvolți un skill tech nou! Dacă ai cunoștințe de bază în programarea secvențială, înscrie-te la programul online de specializare accelerată Origins: Java.

Înveți object oriented programming, rest web services și web apps, în decurs de 3 ½  luni, cu o investiție de minim 4 ore / săptămână și program flexibil. Aplici tot ce înveți lucrând direct pe microproiecte ”în producție”, sub supervizarea mentorilor și cu ajutorul comunității. La final vei dobândi capacitatea de a dezvolta proiecte în Java, urmând și respectând specificații de proiect complexe și vei fi pregătit/ă pentru jobul de Java Developer. 

Procesul de învățare include:

Teme individuale săptămânale
Întâlniri online cu mentorul și echipa
Proiecte practice (60% din activitatea de program)

Structura track-ului Java este:

Onboarding & warm-up // 2 săptămâni:

Setarea obiectivelor și a mediilor de lucru

Java & OOP // 4 săptămâni:

Bazele OOP - clase, variabile & strings, condiții și loops, structuri de date, polimorfism.

Java on web & Spring boot // 6 săptămâni:

Intro în web, rest web-services, spring data JPA, sample web-apps, microproiecte.

Dezvoltarea portofoliului // 3 săptămâni:

Proiectul final de evaluare.

Cursul Java este deschis celor care au o experiență de bază în programare, fie în cadru academic, în cadrul proiectelor sau în regim autodidact. Participanții vor învăța practic și vor obține o diplomă, competențe practice și un portofoliu propriu de proiecte bune de pus în CV.

Pentru a putea participa la curs, cursanții trebuie să dispună de un calculator/ laptop cu permisiuni de root / admin, preferabil cu OS Windows, pe care vor instala pe parcursul programului tehnologii de tip Java, IntelliJ, Groovy, Gradle, Maven, Spring CLI.

***
DIGITAL NATION este o organizație românească ce dezvoltă programe disruptive de formare și specializare în competențe digitale și IT&C recunoscute la nivel european. Încă din 2013, Digital Nation dezvoltă programe de digitalizare la nivel național pentru tineri, specialiști, startup-uri și IMM-uri, iar pentru 2020 și-a propus formarea unei noi serii de 2.000 de specialiști în digital, programare de la nivel începător la programare full stack și securitate cibernetică. Programele Digital Nation se remarcă prin structura aparte de dezvoltare, care menține alert interesul participanților și îi ajută să dezvolte rapid skill-uri practice. În cadrul programelor sale, Digital Nation îmbină metodologia RDEM (Remote Digital Education Model) și DigComp (EU Digital Skill Framework) pentru a pregăti noua generație de afaceri și specialiști calificați digital, recunoscuți pe piața economică europeană.

 

Evenimentul s-a încheiat.