Bilete PgTandem - Zbor cu parapanta in tandem - Romania - iaBilet.ro
PgTandem - Zbor cu parapanta in tandem

PgTandem - Zbor cu parapanta in tandem

Romania, Romania

ZBORUL CU PARAPANTA
Zborul cu parapanta este un sport aerian cu o istorie de peste 30 de ani si care devine din ce in ce mai popular. Similar cu alte sporturi aeriene (ca de exemplu deltaplanorism sau planorism) si pilotul de parapanta foloseste curentii ascendenti (termicele) ca sa ramana in aer, sa castige inaltime cat mai mare si sa parcurga distante cat mai lungi (zbor la distanta). In general pilotul de parapanta decoleaza dintr-o zona muntoasa, dar se poate decola si la ses cu ajutorul mosorului. Folosind vantul si termicele, parapanta poate sa ramana in aer mai multe ore si sa parcurga distante de peste sute de kilometri.

ZBORUL IN TANDEM

Zborul in tandem este un zbor cu parapanta in dublu, una dintre persoane fiind pilot de parapanta iar cealalta pasager. Aripa pentru zborul in tandem este de o capacitate mai mare si e prevazuta cu doua locuri.
In timpul zborului pilotul sta in spate dirijand aripa iar pasagerul in fata lui.
Pasagerul nu are nevoie de instruire speciala doar de niste sfaturi inainte de zbor, de aceea zborul cu parapanta in tandem este un zbor de agrement.

Zborul cu parapanta in tandem este recomandat tuturor celor care vor sa experimenteze placerea zborului si nu au avut posibilitatea sa o faca singuri;
Poate fi oferit prietenilor cadou in diferite ocazii spre a ramane cu amintiri de neuitat. De asemenea zborul cu parapanta in tandem este potrivit pentru cei care cauta aventura, relaxare sau sa experimenteze o noua dimensiune: zborul.

 

Cumpără bilete

Nr. bilete
Categoria – PLACUT

Locatie: Rimetea(Alba), Clopotiva(Hunedoara), Iara (Cluj); Durata: 5-10 minute; Bonus: inclus filmare 4K si transport la (decolare alt.830 m)

150 lei
Categoria – INTERESANT

Locatie : Rimetea(AB) / Clopotiva(HD) /Iara (CJ); Durata: 15-20 minute; Bonus: inclus filmare 4K si transport la (decolare alt.830 m)

250 lei
Categoria – SPECTACULOS

Locatie: Rimetea(Alba), Clopotiva(Hunedoara), Iara (Cluj); Durata: 15-20 minute; Bonus: inclus filmare,transport la decolare (alt.1050m, Piatra Secuiului)

300 lei
Categoria – SUPER (zbor la distanta)

Locatie : Rimetea(AB) / Clopotiva(HD) /Iara (CJ); Durata: peste 30 min; Bonus: inclus filmare, transport partial la (decolare alt 1170 m)

400 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici