Bilete Rapunzel – Teatru de păpuși @ #FAMILYFEST Island - 1 aug '20, ora 17:30 - FamilyFest Island - iaBilet.ro
Rapunzel – Teatru de păpuși @ #FAMILYFEST Island
Exclusiv pe iabilet.ro

Rapunzel – Teatru de păpuși @ #FAMILYFEST Island

FamilyFest Island, București, Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
Sâ, 1 aug '20, ora 17:30

Rapunzel vă așteaptă sămbătă, 01 august 2020, începand cu orele 17:30, să vă povesteasca toată pățania sa și să descopere împreună cu voi, dragi copii, tărâmul magic, #FAMILYFEST Island, insula de pe Lacul Fundeni.
După ce a primit puterea de vindecare de la o floare magică, copilul Rapunzel este răpit din palat în mijlocul nopții de către mama Gothel. Mama Gothel stie că puterile magice ale florii sunt în părul de aur a lui Rapunzel si pentru a rămâne mereu tânără plănuiește să o țină pe Rapunzel în turnul ei ascuns. Ajunsă la vârsta adolescenței aceasta nu poate să nu se intrebe cum este lumea de afară! Intâmplarea face ca intr-o zi Prințul George să se rătăcească și să ajungă la turnul in care aceasta este captivă si să o ajute să iasă.

Cei mici participă alături de Prințesa Rapunzel in călătoria cea mai interesantă și magnifică a vieții ei.

Actorii vor da viață personajelor: Rapunzel, Mama Gothel și Prințul George.

Spectacol live de teatru de păpuși recomandat copiilor cu vârsta de peste 5 ani.
Durata: 45 de minute

Bun venit pe tărâmul magic #FAMILYFEST island! Și spunem tărâm magic pentru că timpul petrecut împreuna cu familia este cel mai pretios. Aici găsiți activități specifice pentru cei mici dar și pentru cei mari, pentru bunici, părinți și copii.
Evenimente în aer liber pentru toată familia în centrul Bucureștiului, Sector 2.
Locație: Insula de pe Lacul Fundeni.
Accesul în locația #FAMILYFEST Island, se face doar cu mască de protecție.
Capacitatea maximă admisă de lege, este de 500 persoane.
Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectând toate normele în vigoare, comunicate de către Guvernul României.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

Evenimentul s-a încheiat.