Bilete Seara Italiană: Concert Classic With A Twist & Filmul Goodfellas - 3 iul, ora 19:30 - Event Park Snagov - Lagoo Snagov - iaBilet.ro
Seara Italiană: Concert Classic With A Twist & Filmul Goodfellas

Seara Italiană: Concert Classic With A Twist & Filmul Goodfellas

Vi, 3 iul, ora 19:30

Toate biletele includ:
- bilet la film
- o portie de popcorn
- o bautura racoritoare ( Coca Cola, Fanta, Sprite, sau Apa Plata )

Concert de instrumente clasice, with a twist. Coloane sonore din filme celebre, interpretate la apus de soare, in deschiderea vizionarii iconicului Goodfellas, in regia lui Martin Scorsese.

Regulament:

La intrare, vă rugăm să prezentați biletul/biletele primite pe e-mail pentru a fi scanate. Conform cu ultimele norme ale autoritatilor privind evenimente drive-in fiecare persoana din masina va fi verificata cu un termometru fara atingere. Sunt lasate in incinta doar persoanele care au maximum 37,3 grade C. Persoanele care refuza sa fie verificata temperatura nu vor avea acces. Vă rugăm să purtați masca de protecție.

Toate autoturismele vor fi parcate în spațiul dedicat cinema drive-in respectând regula de distanțare specifică pentru perioada aceasta. Mașina trebuie să respecte așezarea indicata pe teren.

Sunetul va fi difuzat pe frecventa radio anuntata la inceputul filmului pe ecranul de proiectie. Va rugam sa setati frecventa radio din setarile manuale ale radioului masinii dumneavoastra.

Vă rugăm ca pe timpul rulării filmului să nu aveți aprinse luminile mașinii. Dacă aveți un autoturism care are funcția de lumini automată vă rugăm să o dezactivați din setările de lumini.

Dacă aveți o mașină de tip SUV vă rugăm să luați în calcul un loc lateral sau în spate pentru a fi siguri ca înălțimea mașinii dumneavoastră nu influențează vizibilitatea celor din spate.

Nu este permis accesul și consumul de produse aduse din exteriorul locației.

Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19 vă rugăm să nu ieșiți din autoturism.

Până la noi detalii ale autorităților, accesul la toalete se va face după reguli stricte de distanțare. Conform legii trebuie sa purtați mască și mănuși. Va fi permis un număr de maxim 2 persoane. Accesul se va face pe rând așteptând în afara clădirii la o distanță recomandată de 2 metri între persoane . Este recomandat să folosiți toaletele înaintea plecării de acasă.

În cazul în care condițiile meteo nu permit proiectarea filmului, biletele nu sunt rambursabile și vor fi transferate pentru o dată ulterioară.

 

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Bilet 1 loc in autovehicul
68 lei

Mai sunt doar 17 bilete disponibile

Bilet 2 locuri in autovehicul
136 lei

Mai sunt doar 17 bilete disponibile

Bilet 3 locuri in autovehicul
189 lei

Mai sunt doar 17 bilete disponibile

Bilet 4 locuri in autovehicul
242 lei

Mai sunt doar 17 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Toate biletele includ:
- bilet la film
- o portie de popcorn
- o bautura racoritoare ( Coca Cola, Fanta, Sprite, sau Apa Plata )