Bilete Sibiu: Amanta - 28 sep, ora 19:00 - Centrul Cultural Ion Besoiu - iaBilet.ro
Sibiu: Amanta

Sibiu: Amanta

Lu, 28 sep, ora 19:00

Amanta - adaptare dupa " Incurca Lume " de A.D.Hertz ; a sosit timpul sa ne bucuram de o noua comedie savuroasa ce adaposteste in distributie actori de succes de la Teatrul National Bucuresti.

Comedia " Amanta" in regia lui Armand Calinovici ,  va fi pusa in scena de artisti de notorietate, iubiti de public pentru rolurile de exceptie interpretate in numeroase filme si piese de teatru din aria comediei : Ileana Olteanu / Eugenia Serban (Olga) , Liliana Pana / Iuliana Moise ( Didina Strambuleanu ), Ovidiu Cuncea (Bungrazescu Traian), Dorin Andone/ Gavril Patru ( Matei Pintenaru ) si Armand Calota (Emil Strambuleanu), o distributie exceptionala ce va readuce zambetul pe buzele tuturor spectatorilor.

Actiunea se desfasoara la inceputul secolului XX...in zori, avocatul Emil Strambuleanu se intoarce acasa cu o trasura ...uuuuups...didina nu doarme .e...furioasa! Cati dintre dumneavoastra nu ati pregatit o minciuna cand ati lipsit o noapte din patul conjugal, pentru a o folosi in fata nevestei ravasite ? Dar ce te faci cand minciuna , o inventie de moment folosita de avocat, se transforma in realitate si te trezesti cu amanta in propria casa? Hai sa vedem pe unde scoti camasa...cand in familie cumnatul e procuror.


Va asteptam la spectacolul amanta de A.D.Hertz pentru a afla împreună cum va iesi din incurcatura avocatul-infidel.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria 1
100 lei

Mai sunt doar 29 bilete disponibile

Categoria 2
80 lei

Mai sunt doar 25 bilete disponibile

Categoria 3
60 lei

Mai sunt doar 24 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici