Bilete Sibiu: "Ăsta-i stand up?!" Teo – Invitat: Victor Băra si Sergiu Mirica - 13 ian '20, ora 19:00 - Filarmonica de Stat Sibiu - Sala Thalia - iaBilet.ro
Sibiu: "Ăsta-i stand up?!" Teo – Invitat: Victor Băra si Sergiu Mirica
Exclusiv pe iabilet.ro

Sibiu: "Ăsta-i stand up?!" Teo – Invitat: Victor Băra si Sergiu Mirica

Lu, 13 ian '20, ora 19:00

Teo a pornit in turneu cu cel mai nou show de Stand Up Comedy: “Ăsta-i stand up?!”

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România are o experiență remarcabilă pe scenă, începând de la cea de club, si până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborări cu comedianți de afară, Teo atinge subiecte de comedie foarte diverse și bine documentate. 

In deschiderea spectacolului il avem pe Victor Băra, un sibian simplu, vede o bere, o bea! Face stand-up comedy de mai puțin de un an de zile și deja strânge destul de multe show-uri cu talentul și entuziasmul lui.

Zicala lui după care iși ghidează viața este: Dacă nu-i poți învinge, fă-i să râdă!

In spectacol este prezent si Sergiu Mirică s-a facut remarcat la Club 99 in cadrul concursului Cupa 99, un concurs de profil. A castigat Cupa 99 in anul 2017 si era a doua oara cand urca pe scena.

Este extrem de talentat si cu siguranta ca veti mai auzi de el in viitor.

LUNI, 13 IANUARIE de la 19:00

Sala Thalia – Filarmonica de Stat SibiuStand up comedy SHOW NOU
"Asta-i stand up?!" TEO – Invitat Victor Băra, in deschidere

Rezervari la 0726 688 658

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Evenimentul s-a încheiat.