Bilete Sibiu: Beat Bukowski - 20 aug '20, ora 20:00 - Grădina BIS - iaBilet.ro
Sibiu: Beat Bukowski

Sibiu: Beat Bukowski

Jo, 20 aug '20, ora 20:00

Perfomance-ul cu care Claudiu Fălămaș a călătorit, a cunoscut, a privit şi a fost privit, a auzit şi a fost auzit şi s-a întâlnit cu oameni de prin toate părţile lumii.

Străzile, cafenelele, barurile sau apartamentele, sălile studio, librăriile sau satele părăsite sunt doar câteva dintre locurile Europei unde s-a jucat performance-ul „Beat Bukowski”.

„Beat Bukowski” este un performance în limba engleză. Scenariul are la bază poeme din volumul „Love is a dog from hell” al lui Charles Bukowski.

Vârsta minimă recomandată: 16 ani.

„Beat Bukowski” is a performance in which the RHYTHMS are necessary, the WORDS are essential and the MUSIC is required.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

 

-       BIS Teatru e o companie (in)dependentă de teatru din Sibiu, România.

-       Grădina BIS este un hub cultural aflat în Sibiu, pe strada Ștefan cel mare nr. 56, unde au loc, în aer liber, spectacole de teatru pentru toate vârstele, concerte, ateliere.

-       În această perioadă, la evenimentele BIS numărul maxim de participanți este 45.

-       Sunt respectate toate normele sanitare în vigoare. Purtarea măștii este obligatorie!

-       Accesul în grădină este permis cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului. Vă recomandăm să veniți din timp pentru a evita aglomerația și pentru a începe spectacolele la ora anunțată.

-       Vă încurajăm să achiziționați biletele ON-LINE, din timp, de pe platforma iabilet.ro, la prețul de 40 lei (Single) și 70 lei (Double). Biletele Double sunt ptr 2 persoane (cuplu/ familie/ prieteni), iar această categorisire ne ajută să organizăm distanțarea fizică necesară între spectatori.

-       În seara spectacolului, la intrare, va fi disponibil un NUMĂR LIMITAT de bilete la prețul de 50 lei/ persoană.

-       Biletele își pierd valabilitatea la ora începerii spectacolului.

-       Spectacolele lunii august sunt producții independente BIS Teatru, care se susțin doar & numai din biletele achiziționate de dumneavoastră.

Evenimentul s-a încheiat.