Bilete Sibiu: Concert Funkorporation pe terasa Mango bar - 4 iul, ora 19:00 - Mango Bar - iaBilet.ro
Sibiu: Concert Funkorporation pe terasa Mango bar

Sibiu: Concert Funkorporation pe terasa Mango bar

Mango Bar, Sibiu
Sâ, 4 iul, ora 19:00

Sâmbătă, 4 iulie, terasa Mango bar sună FUNK!
Trupa Funkorporation, înființat in 2011 înseamnă de la piese cu cadențe interioare extrem de funky pana la soul melancolic, mustind de bași bine plasați, voci incredibile, riffuri catchy de chitară, detalii strălucitoare din saxofon și trombon, toate aranjate bogat, cu poftă, fierbinte. Concertele lor sunt intense, frenetice, de o exuberanţă neostoită. De neratat!

Funkorporation combină mai multe stiluri muzicale, începând de la soul, funk până alternativ si chiar muzică electronică. Au cântat în deschidere la Heaven Street Seven, PASO, IRIE Maffia és Kistehén, Mörk din Budapesta, Şuie Paparude, Byron, Compact si Moonlight Breakfast.
Au prestat la festivale precum Peninsula (Tg.Mures/Cluj), Basm (Bistrita), Poiana Urbana (Bucuresti), Street Food (Iasi, Sibiu, Cluj-Napoca, Oradea, Timisoara, Brasov), Seri de vara clujene, Zilele Clujului, Jazz in the Park, FICT (Cluj), Forgatag (Tg.Mures), TIFF, Vibe, Double Rise, Awake, Electric Castle, Untold, Afterhills.
Pe 16 decembrie 2019 apare albumul intitulat KRONIKL care va fi prezentat acum și la Sibiu.

=============================================

Continuăm concertele pe terasă, respectând toate măsurile de siguranță impuse în această perioadă.

De aceea, vă rugăm să țineți cont că NUMĂRUL DE LOCURI ESTE MULT LIMITAT, accesul se face începând cu ora 19:00 iar concertul va începe exact la ora 20:00 și vă rugăm să faceți REZERVARE la locatie.
 
Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.
 

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General
25 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici