Bilete Sibiu: Theatre Russian Ballet - Sankt Petersburg - Lacul Lebedelor 3 - 14 feb, ora 16:00 - Centrul Cultural Ion Besoiu - iaBilet.ro
Sibiu: Theatre Russian Ballet - Sankt Petersburg - Lacul Lebedelor 3

Sibiu: Theatre Russian Ballet - Sankt Petersburg - Lacul Lebedelor 3

Vi, 14 feb, ora 16:00

Cea mai prestigioasă trupă de Balet Rus din Sankt Petersburg, vine pentru prima oară în România!

La cererea publicului, spectacolul inedit programat la Opera NaţionalăBucureşti și la Teatrul Naţional de Operăşi Balet ‘‘Oleg Danovski’’ din Constanța va fi pus  în scenă de trei ori la Centrul Cultural Ion Besoiu din Sibiu, în zilele de joi, 13 februarie 2020, începând cu orele 20,  și vineri,14 februarie 2020, la orele 16.00 şila orele 20.00. Datorită numărului mare al celor interesaţi săparticipe la acest spectacol, organizatorii au decis săpunăîn scenă douăreprezentaţii pe data de 14 februarie 2020.

Preţul biletelor variază, după cum urmează:

Categoria 1 - 150 lei

Categoria 2 - 90 lei

Pentru prima oară, cel mai consacrat balet rus din SanktPetersburgvine în România cu extraordinarul spectacol "Lacul lebedelor" de Piotr Ilici Ceaikovski!

Fiecare iubitor de balet are ocazia unică de a se bucura de coregrafia clasică, magia costumelor spectaculoase și performanța de neuitat a binecunoscutelor stele ale baletului rusesc.

RenumitaTrupă de Balet Rus din SanktPetersburg a obţinut recunoașterea publicului din întreaga lume, a revoluţionat lumea spectacolelor, iar acum este nerăbdătoare să prezinte "Lacul lebedelor" spectatorilor din România!

Și promite să aducă impresii de neuitat publicului român!

 Nu rata ocazia de a trăi cea mai intensă poveste a tuturor timpurilor!

Legenda despre prinţese transformate în lebede de un vrăjitor rău, în care vraja lui poate fi spulberată numai prin iubirea unui prinţ, rămâne şi în zilele de astăzi poate cea mai frumoasă poveste de balet ce a fost lăsată posterităţii şi este întâlnită în basmele mai multor popoare.

Lacul lebedelor este o creație unică și perfectă în ciuda schimbărilor de modă muzicală și dansatoare. Lebăda albă este cu adevărat un simbol al baletului rus, al frumuseții și al magnificului său.

Despre Trupa de Balet Rus din SanktPetersburg

De foarte multe ori școala de balet din Rusia a avut un rol important în lume, iar baletul clasic rus a fost considerat o carte de vizită a Rusiei, simbol al culturii rusești. Educația academică puternică este una dintre cele mai importante părți ale profesionalismului artiștilor de balet din Rusia, în special în Sankt-Petersburg. Și nu poate fi diferită, deoarece este școala de balet cea mai renumită în lumea întreagă. Este vorba despre Academia de Balet Vaganova, fondată la 1738, situată în Sankt-Petersburg.

Membrii baletului:

Odette – Ana Voytina

Odile – Maria Velikaia

Price Siegfried– Alexandr Voytin / Aslan Karginov

Queen – S. Markova

Rothbard – S. Gaevoy/A. Provotorov

Jester – S. Gaevoy/R. Makhiyanov

Brides – P. Golub, V. Laletina, M. Ushakova, P. Zvereva

Little Swans – A. Epifanova, G. Kadyrova, K. Onuchina, N. Safonova

Big Swans – N. Provotorova, P. Golub, A. Ivkova

Spanish dance - A. Berezovsky, V. Laletina, A. Marchenko, N. Provotorova

Venetian dance – R. Borozdina, M. Onuchin și artiștii baletului

Hungarian dance – S. Laletin, V. Laletin și artiștii baletului

Mazurka - artiștii baletului

Conducătorul baletului – V. Artemyev

Câștigător al multor competiții internaționale;

https://www.youtube.com/watch?v=5SJxVBlGmPc&feature=youtu.be

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

Evenimentul s-a încheiat.