Bilete Slatina: Stand up cu Adi Bobo si iVanov - 15 aug, ora 20:30 - Baroc Cafe Pub - iaBilet.ro
Slatina: Stand up cu Adi Bobo si iVanov

Slatina: Stand up cu Adi Bobo si iVanov

Sâ, 15 aug, ora 20:30

Stand up cu iVanov si Adi Bobo in Slatina

Adi Bobo si Doru iVanov va asteapta sambata 15 aug 2020, la Terasa Baroc, cu un show nou de stand up comedy, de la ora 20:30.

Doru iVanov:
Mihai Bendeac: "dacă nu cel mai bun, cu siguranţă în top 3 numere de stand up de la iUmor"
 
Cheloo: "aşa trebuie să fie un show de stand up comedy"

*In 2017, Doru Ivanov a ridicat in picioare juriul si publicul de la iUmor si a facut senzatie, ca invitat, in cel mai recent sezon al aceleiasi emisiuni, cu glumele despre copilul sau exmatriculat de la gradinita, la doar doi ani si jumatate. Traieste din comedie din 2005 si a realizat impreuna cu Spitalu' 9 cel mai lung turneu de comedie din Romania, in casele de cultura din peste 100 de orase. In rest, nici nu mai stie in locuri a lucrat pana sa aiba succes la iUmor - Prima Tv, Radio 21 (Virgin fm), Kanal D, matinalul Kiss FM si chiar TVR.


Adi Bobo:
Adrian Lungu este comediantul cu cele mai multe aparitii la Iumor: 6 in calitate de concurent, in care a ajuns de fiecare data in finala si una ca invitat.
 
Are un stil unic pe care e imposibil sa nu ti-l amintesti si sa nu-ti doresti sa-l revezi. Poate si pentru ca este stra-stra nepotul lui Ion Creanga.
 
 

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

Evenimentul s-a încheiat.