Bilete Spa pentru el in Iasi - experienta de relaxare - 29 sep - 31 dec '21 - Iași - iaBilet.ro
Spa pentru el in Iasi - experienta de relaxare

Spa pentru el in Iasi - experienta de relaxare

Iași , Iași
29 sep - 31 dec '21

Spa-ul nu este un loc doar pentru doamne, si barbatii au nevoie de relaxare si rasfat. In acest sens venim in ajutorul vostru cu un cadou deosebit pentru domni, impreuna cu partenerii nostrii de la Vivertine.

Pachetul include doua terapii ce vor fi descrise in cele ce urmeaza.

Polynesia SPA Ritual by Thalgo/ 75 minute:

Divine Touch SPA Ritual este un ritualul exotic SPA senzorial, inspirat de patru dintre cele mai frumoase insule ascunse din inima Oceanului Pacific. Acest tratament de lux incepe prin aplicarea exfoliantului Exotic Island pentru corp, cu un miros de vanilie, scrub delicat din nisip alb pur din Bora Bora, sare de mare, coajă de nucă de cocos. Ritualul SPA incorporează un masaj ritmic Lomi Lomi pentru a relaxa musculatura și a tonifia pielea.

4 Hands Massage/ 75 minute:

Aceasta experienta senzoriala presupune un masaj facut timp 75 de minute de catre doi terapeuti, care isi sincronizeaza si coordoneaza miscarile in asa fel incat intreg corpul sa fie relaxat, imbinand presopunctura cu miscari delicate si potrivite ca intensitate cu miscari de compresie musculara blanda, iar la finalul acestei experiente, senzatia este cu adevarat una de plutire. Acest masaj de relaxare realizat in tandem, ofera starea de bine la cel mai inalt nivel.

 

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detaliile experienței:

  • Locatie: Iasi.
  • Experienta pentru o persoana.
  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum și posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou.
  • Valabilitate voucher: 12 luni.

 

 Important de stiut:

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru o persoana.
  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

Cumpără bilete

Nr. bilete
Voucher
520 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici