Bilete Stagiunea Salut CULTURA! Concert de Craciun - 11 dec '18, ora 19:00 - Cinema Pro - iaBilet.ro
Stagiunea Salut CULTURA! Concert de Craciun

Stagiunea Salut CULTURA! Concert de Craciun

Cinema Pro, București
Ma, 11 dec '18, ora 19:00

Orchestra Simfonică București pregătește în această iarnă Concertul Extraordinar de Crăciun al primei ediții a Stagiunii SalutCULTURA!

 În încheierea primei ediții ale Stagiunii #SalutCULTURA, o serie de 12 concerte și evenimente culturale susținute la Sala Cinema PRO, Orchestra Simfonică București vă invită Marți, 11 decembrie 2018, pentru a sărbători împreună Nașterea Domnului. Concertul va avea loc începând cu ora 19.00.

Orchestra Simfonică București și dirijorul principal, Maestrul Jin Wang, vă invită să luați parte la o seară memorabilă, un spectacol eveniment în care veți avea ocazia să ascultați un program ce cuprinde muzica și stilurile sale diverse: de la preclasic, clasic, romantic, jazz, la colinde românești.

În program:

                •              O. Respighi - Suita de dansuri antice nr. 2

                •              A. Vivaldi - Concerto Grosso pentru viori, op. 3 nr. 8 - Solisti: Jin Wang, Gabriel Gheorghe

                •              A. Corelli - Concerto grosso in sol minor 'Fatto per la Notte di Natale', Op.6 No.8

                •              Jin Wang - Jazz Symphony

                •              P. I. Tchaikovski - Valsul Florilor, Dans Trepak

                •              L. Anderson - Christmas Festival

                •              Colinde românești

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițioși, reunind în componența sa cei mai valoroși artiști instrumentiști din România. Din dorinta de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra in contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale SalutCULTURA!

Misiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti este promovarea excelenței în muzică si atragerea tinerilor către sălile de concert.

Biletele pot fi achizitionate online pe https://iabilet.ro, si in retelele magazinelor partenere.

Parteneri: Centrul Cultural European Sector 6, PONSA, Texcargo, EVconnect.ro - Statii de încărcare pentru vehicule electrice

Parteneri media: Librăriile Cărturești, Radio Clasic, Media Advertising

Pentru mai multe informatii despre Orchestra Simfonica Bucuresti, accesati https://osb.org.ro.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

 

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Evenimentul s-a încheiat.