Bilete Stand Up Comedy cu Gabriel Gherghe, George Tinta & Bogdan Nistor - 16 feb, ora 20:00 - Restaurant Cabana - iaBilet.ro
Stand Up Comedy cu Gabriel Gherghe, George Tinta & Bogdan Nistor
Exclusiv pe iabilet.ro

Stand Up Comedy cu Gabriel Gherghe, George Tinta & Bogdan Nistor

Restaurant Cabana, București
Du, 16 feb, ora 20:00

Duminica, 16 feb 2020 , de la ora 20:00, va invitam la un super show de Stand Up Comedy cu Gabriel Gherghe, George Tinta & Bogdan Nistor numai la Restaurantul Cabana.

Gabriel Gherghe a impresionat atat juriul iUmor cat si publicul de acasa prin umorul sau. El este castigatorul Stand Up Fest 2014, face parte din noua generatie a comediei. Moldovean din Adjud, face stand-up comedy din mai 2012 si a avut spectacole in cele mai cunoscute cluburi de comedie din toata tara si a avut spectacole alaturi de comedianti consacrati ca Dan Badea, Teo, Vio, Costel si Bordea. A mai avut spectacole si in cadrul Stand-Up in The City cel mai cunoscut turneu de profil din Romania cat si la Festivalul International de Stand Up Comedy Cluj.
https://www.youtube.com/watch?v=Bw0cfAavXMg

George Ţintă este din Constanţa. Are glume scurte, povestiri și imitări de voci.
A participat la emisiunea iUmor unde a impresionat juriul şi publicul, ajungând în finală.
Câteva din glumele sale scurte au avut mare succes, devenind virale.
https://youtu.be/XZSQwWQpXyg

Bogdan Nistor - moldo- constănțean înalt și tatuat, expert în transformarea băuturilor alcoolice în datorii și motivul principal pentru care publicul trupei este predominant constituit din reprezentante ale sexului frumos. Practica acest gen de umor de 6 ani, colindând țara in lung si lat! Te va cuceri cu accentul sau moldovenesc, cu energia sa si prin modul sau total nebun de a vorbi despre lucrurile ce ne încojoară.
https://www.facebook.com/158547774332648/posts/955945281259556/

Locatie : Restaurantul Cabana
Adresa : Aleea Tomesti nr.2

Bilete 33 lei
Rezervari 0770388045 / 0733376526

Dupa achizitionarea biletului va rugam sa sunati la restaurant pentru rezervarea mesei dorite si sa SPECIFICATI CA AVETI BILETE CUMPARATE ONLINE.

Dacă vii cu mai mulți prieteni și ați luat bilete online separat, menționaț

https://www.cabanarestaurant.ro/ 
https://www.stand-up-comedy.ro/

Atentie !

Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.

Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane.

Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis !

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.

Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis !