Bilete Status Quo, Compact, Cristi Minculescu, Valter si Boro la Arenele Romane - 26 aug, ora 20:00 - Arenele Romane - iaBilet.ro
Exclusiv pe iabilet.ro

Status Quo, Compact, Cristi Minculescu, Valter si Boro la Arenele Romane

Arenele Romane, București
Lu, 26 aug, ora 20:00

Status Quo revin la Bucuresti pe 26 august la Arenele Romane de la ora 19:00! Nu uitati de ofertele iabilet.ro care va asteapta cu prietenii la concert: la 3 bilete cumparate aveti discount 15%. La minim 4 bilete cumparate aveti discount 25%. La minim 8 bilete cumparate aveti discount 30%. In deschidere canta Compact si Cristi Minculescu, Valter Popa si Boro

 Istoria Status Quo incepe in 1962, cand doi pusti, Francis Rossi si Alan Lancaster au pus bazele formatiei The Scorpions, formatie care ulterior si-a schimbat numele in The Spectres urmat de The Status Quo in '67 si apoi de Status Quo in 1969. Este formatia rock cu cele mai multe piese in Top UK, avand peste 60 de melodii, dintre care 22 au ajuns in Top 10 UK Singles Chart. Ca stil muzical, Status Quo nu poate fi definita, avand influente de la Hard Rock si Psychedelic rock pana la Boogie Rock si Blues. In cei 56 de ani de activitate au lansat 32 de albume si au petrecut peste 200 de saptamani in UK Singles Chart, mai mult decat The Beatles si multe alte formatii etalon.

Au primit in 1991 Brit Award pentru Contributia Remarcabila Adusa Industriei Muzicale Din formatia care a pornit la drum in 1962, Francis Rossi este in continuare chitaristul si solistul trupei, artistul avand doar 13 ani cand a pus bazele trupei alaturi de care si-a petrecut practic toata viata. Nucleul trupei este neschibat din anii '80, recent vanind alaturi de formatie Richie Malone la chitara ritm si Leon Cave la tobe.


In momentul de fata Status Quo inseamna:

Francis Rossi - voce, chitara
Andy Brown - voce, clape, chitara ritm
John Edwards - bass, voce
Leon Cave - tobe
Richie Malone - chitara ritm

Status Quo ramane una dintre cele mai longevive formatii ale scenei rock internationale, formatie care a influentat la randul ei generatii de noi artisti si care va continua sa faca acest lucru.

Biletele au urmatoarele preturi:

- Acces General (cu loc) - 119 lei in earlybird, 139 lei in presale si 150 lei la intrare 
- Golden (cu loc pe scaun, in fata scenei) - 160 lei in earlybird, 180 in presale si 200 la intrare 
- VIP (cu loc) - 250 lei in earlybird, 280 lei in presale si 300 la intrare

Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP

Cu loc in sectoarele K sau E

280 lei250 lei

Golden

Cu loc pe scaun, in fata scenei pe teren

180 lei160 lei

Acces General

Cu loc in sectoarele J, F, I, G sau H

139 lei119 lei

Dacă ai un cod de voucher, click aici

La 3 bilete cumparate aveti discount 15%
La minim 4 bilete cumparate aveti discount 25%
La minim 8 bilete cumparate aveti discount 30%