Bilete Suceava: Stand up comedy cu Banciu, Maria Popovici si Mincu ''Ușor negociabil'' - 15 ian, ora 20:00 - Versus - iaBilet.ro
Suceava: Stand up comedy cu Banciu, Maria Popovici si Mincu ''Ușor negociabil''
Exclusiv pe iabilet.ro

Suceava: Stand up comedy cu Banciu, Maria Popovici si Mincu ''Ușor negociabil''

Versus, Suceava
Mi, 15 ian, ora 20:00

Salutare! Chiar citești această descriere? Ce tare! Credeam că nimeni nu o citește. E, dacă tot ești aici, îți dăm de veste că avem un super show de stand-up comedy și chiar nu vrem să fim modești.

Până la urmă, noi vrem să vii, doar nu era să te anunțăm că te așteptăm la un spectacol așa-și-așa. Mai nou, Mariei nu îi mai tace gura, acum că a luat-o Mincu în sfârșit de nevastă, despre nunta anului. Adică a ei. Cel puțin așa crede ea. Mincu are tot felul de teorii noi despre societate, relații interumane și extraumane. Evident că e nelipsit Banciu, care în deschiderea show-ului te poartă prin toate experiențele sale penibile, care numai lui i s-ar putea întâmpla. Sau cel puțin așa crede el. Mai exact, avem 75 de minute din viețile noastre de împărtășit cu voi! Vă lăsăm să râdeți cât vreți dar vă recomandăm să vă fi serbat majoratul înainte să veniți, căci felul în care punem noi problema, nu e pentru toată lumea.
Va asteptam!

MIERCURI, 15 Ianuariede la 20:00

Club Versus - Suceava
Informații 0752 624 723
Prețul biletului este 40 lei in avans. La intrare este 50 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.