Bilete The Garden of Beauty - Mecena.art - not your usual gallery, Bucuresti, str. 11 Iunie nr. 50 (in incinta Fabrica Club) - iaBilet.ro
The Garden of Beauty

The Garden of Beauty

- Programul expozitiei: Miercuri-Duminica: 14:00 - 21:00, - Accesul in expozitie se face dupa masurarea temperaturii si numai purtand masca de protectie (medicala sau non-medicala) - In expozitie este permis accesul a maxim 5 vizitatori in acelasi timp.

Take a peak into a universe you will never forget!

Dacă toate cuvintele despre frumusețe ar prinde viață, cum ar arăta ele? De fapt, totul începe de la tăcere – tăcerea de un alb absolut, care își întinde aripile în toate colțurile și care se ramifică asemeni copacilor. În toată această mare de alb, apar încet frânturi de cuvinte și urme de culoare.

O unduire albastră, o emoție pictată în roșu, o explozie de culoare care lasă dâre pe pânza care a fost și ea cândva albă. În toată marea de culori, apare nudul feminin, acest templu care are întipărită emoția zilei de ieri în culorile de azi.

Încet, încet, toată tăcerea se umple de culoare și la final te trezești înconjurat de frumusețea despre care ai citit cândva, dar care acum este materializată în timp și spațiu, acolo unde explorezi picturi asemeni unor fructe ale copacilor crescuți în The Garden of Beauty.

Simt că pictez și lucrez o ecuație a conștientului și a inconștientului, a crezului meu și a valorilor personale, a fascinației și a feminității, creând corpuri interioare într-o continuă mișcare și modelare. Emoția, cu siguranță, este cea întrupată în culoare...” - JOSEM

Despre JOSEM: Explorând universul corpului feminin, JOSEM duce ideea de nud abstract către noi teritorii. Folosind culoarea ca să accentueze umbre și forme abstract, idea lucrărilor pornește de la o certitudine a artistei: corpul reprezintă memoria emoției de ieri în culorile de azi. Ea se aventurează în tărâmul formei corpului feminin, ducându-l spre o reprezentare abstractă complexă.

 

Norme COVID-19:
-Accesul în expoziție se face numai după măsurarea temperaturii și purtând mască de protecție (medicală sau non-medicală).
-În expoziție este permis accesul a maxim 5 persoane în același timp.
-Nu este permis accesul cu alimente și băuturi.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General Studenti, Pensionari, Copii 10-14 ani
10 lei
Acces General Adulti
20 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Program expozitie: Miercuri-Duminica: 14:00 - 21:00