Bilete TRICKY / Quantic Club - 2 mai - Quantic - iaBilet.ro
TRICKY / Quantic Club
Exclusiv pe iabilet.ro

TRICKY / Quantic Club

Quantic, București
Sâ, 2 mai

TRICKY canta la Bucuresti in Quantic Club pe 2 mai iar primele bilete costa doar 65 de lei!

Adrian Nicholas Matthews Thaws sau mai simplu Tricky, este un artist britanic care si-a inceput cariera de muzician alaturi de Massive Attack, ulterior luand decizia de a se axa pe o cariera solo. Tricky este considerat unul dintre pionierii muzicii trip hop, abordand in muzica sa un amalgam de hip hop, ragga si alternativ. A colaborat cu multi artisti printre care Bjork, PJ Harvey sau Grace Jones. A compus 13 albume de studio, cel mai recent fiind Ununiform, lansat in 2017. Pe langa cariera de muzician, Tricky a jucat si in diferite productii cinematografice, cea mai notabila fiind filmul The Fifth Element.
 
Primele 300 de bilete costa doar 65 lei, urmatoarele 200 de bilete costa 85 lei, in presale 95 de lei iar la intrare 120.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla

 

 

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General - Early Bird

Primele 300 de bilete

120 lei65 lei
Sold out
Acces General - Presale 1

urmatoarele 200 de bilete

120 lei85 lei
Sold out
Acces General - Presale 2
120 lei95 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Va rugam consultati programul final cu 3 zile inainte de eveniment pe Facebook event.