Bilete Un alt fel de stand-up - 1001 de povesti cu Tutu & Varza Show #1 - 14 feb, ora 18:00 - Restaurant Cabana - iaBilet.ro
Un alt fel de stand-up - 1001 de povesti cu Tutu & Varza Show #1
Exclusiv pe iabilet.ro

Un alt fel de stand-up - 1001 de povesti cu Tutu & Varza Show #1

Restaurant Cabana, București
Vi, 14 feb, ora 18:00

Vineri 14 februarie 2020, de la ora 18:00, va invitam la o seara de Stand Up Comedy cu Dan Tutu & Daniel Ilie AKA Varza numai la Restaurantul Cabana.
Te asteptam de la 16,30 cu masa pusa, la 18.00 incepe show-ul iar mesele trebuie eliberate pana la 20.30 deoarece in locatie la ora 21.00 va incepe un alt spectacol. Va multumim pentru intelegere.

Dan Constantinescu, pe numele de scenă Dan Țuțu, face stand-up doar de trei ani, însă apariția sa la ”iUmor” a fost suficient de convingătoare pentru ca telespectatorii să îl trimită în finală.
”Țuțu este talent nativ, este umorul pe care îl întâlnești zi de zi”, a remarcat Delia la ”iUmor” unde a ajuns de 2 ori in finala. ”Ce spun pe scenă e povestea vieții mele, eu cred că m-am născut ca să îi fac pe oameni se râdă, chiar de când eram la grădiniță. Părinților mei li se tot spunea că am un dar pentru a spune povești, aveam rolurile principale în piesele de teatru de la școală, improvizam mereu”, își amintește Dan Țuțu.

Daniel Ilie (Varza sau Cabbage for the foreigners) dublu finalist iUmor, face farse si televiziune dinainte de ’89, a prins scoala de pantomima si bine a facut. Inca mai face onomatopee cand se apleaca cineva sa-si ia cheile de pe jos.

Locatie : Restaurantul Cabana
Adresa : Aleea Tomesti nr.2


Bilete 33 lei
Rezervari 0770388045 / 0733376526

Dupa achizitionarea biletului va rugam sa sunati la restaurant pentru rezervarea mesei dorite si sa SPECIFICATI CA AVETI BILETE CUMPARATE ONLINE.

Dacă vii cu mai mulți prieteni și ați luat bilete online separat, menționați că vreți să fiți așezați la aceeași masă.

Atentie !

Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.

Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane.

Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis !

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

 

Evenimentul s-a încheiat.

Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis !