Bilete BEACH, PLEASE! Festival 2023 - 27-30 apr - Plaja Costinesti - iaBilet.ro
BEACH, PLEASE! Festival 2023
Exclusiv pe iabilet.ro

BEACH, PLEASE! Festival 2023

Plaja Costinesti , Costinești
27-30 apr

Cumpără bilete

Nr. bilete
EARLYBIRD: General Access — 4 Days Pass

Acest bilet iti ofera acces in festival pe toata durata evenimentului (4 zile).

Include pretul biletului 299 lei si comision de emitere 50 lei

449 lei349 lei
EARLYBIRD: VIP — 4 Days Pass

Abonamentul VIP oferă acces tip "skip-the-line” în zona de festival, posibilitatea de a privi show-ul de pe platforma VIP elevată, posibilitatea de rezervare a unei mese, toalete separate si baruri private pe platforma VIP.

Include pretul biletului 699 lei si comision de emitere 50 lei

REZERVARE BILET: General Access — 4 Days Pass - ACESTA NU ESTE UN BILET

Platesti acum doar 75 lei iar pe 10 februarie primesti pe e-mail linkul de plata a diferentei de pret pana la valoarea totala a unui abonament. Linkul de plata va fi valid pana pe 10 aprilie. ATENTIE! Daca nu platesti pana la data limita, vei pierde biletul si suma platita pentru rezervarea sa. | Abonamentul General Access iti ofera acces in festival pe toata durata evenimentului (4 zile).

REZERVARE BILET: VIP — 4 Days Pass - ACESTA NU ESTE UN BILET

Platesti acum doar 75 lei iar pe 10 februarie primesti pe e-mail linkul de plata a diferentei de pret pana la valoarea totala a unui abonament. Linkul de plata va fi valid pana pe 10 aprilie. ATENTIE! Daca nu platesti pana la data limita, vei pierde biletul si suma platita pentru rezervarea sa. | Abonamentul VIP oferă acces tip "skip-the-line” în zona de festival, posibilitatea de a privi show-ul de pe platforma VIP elevată, posibilitatea de rezervare a unei mese, toalete separate si baruri private pe platforma VIP.

RISK-FREE: General Access — 4 Days Pass

In cazul in care nu mai poti ajunge la Beach, Please! iti recuperezi banii integral, cu conditia sa ne anunti cu cel putin 7 zile inainte de data festivalului (27 aprilie). Acest bilet risk-free iti ofera acces in festival pe toata durata evenimentului (4 zile).

549 lei449 lei
RISK-FREE: VIP — 4 Days Pass

In cazul in care nu mai poti ajunge la Beach, Please! iti recuperezi banii integral, cu conditia sa ne anunti cu cel putin 7 zile inainte de data festivalului (27 aprilie). Abonamentul VIP risk-free oferă acces tip "skip-the-line” în zona de festival, posibilitatea de a privi show-ul de pe platforma VIP elevată, posibilitatea de rezervare a unei mese, toalete separate si baruri private pe platforma VIP.

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Atentie! Te rugam sa introduci numele si prenumele asa cum apar pe cartea de identitate pentru fiecare bilet achizitionat. Biletele sunt nominale, iar la check-in vom verifica daca numele de pe bilet corespunde cu actul de identitate.