/https%3A%2F%2Fstatic3.iabilet.ro%2Fimg%2Fdb%2Fevent%2F01%2Fc0%2F07%2F00000349022-4200.png)
Deschiderea oficială a manifestării
De la orele 16,30 la orele 23,00
Degustări la liber (diverse cut-uri / grupe musculare) pentru participanţii prezenţi – sesiuni de Live Cooking Show oferite de către invitaţii care gătesc + Mixology Drinks
De la orele 16,30 la orele 23,00
Degustări la liber (diverse cut-uri / grupe musculare) pentru participanţii prezenţi – sesiuni de Live Cooking Show oferite de către invitaţii care gătesc + Mixology Drinks
Produse din carne de vită pregătite vineri pentru degustări la fiecare 30 minute:
Grill: Chuck Steak, Picanha, Maminha (Tri-Tip Steak), Skirt Inside, Frigărui din Iron Steak;
Slow & Smoke: Brisket, Hammer Thor, Coadă, Oase cu măduvă; Spicy Meatballs; Chiulotă;
Roast Beef: Fricandou, Rasol Alb;
Slow Traditional: Ciorbă de Burtă, Sarmale;
Surf & Turf: Vrăbioară cu sos din Saint Jacques;
Sandwich: Philly Cheesesteak (Tribute Live Cooking);
Proţap: Chuck Bull Roll;
Pizza Master Show: Pizza Cheese-Burger, Pizza Carpaccio e Tartufo
Prezentări / discuţii libere despre:
-Aparate şi instrumente pentru gătit
-Rase de carne (creştere şi furajare)
-Diverse tehnici de gătit în smoker, avantaje şi dezavantaje între aparatele automatizate pe peleţi şi cele Offset
-Tehnicile de gătit din California în comparaţie cu cele din Argentina
-Tehnica de gătit cu foc indirect pe cărbuni
Orele 20,00 – Beef Arena DJ Florin Bacalu
Sâmbătă, 27 septembrie 2025
Beef Competition & Live Cooking Show
Romanian Beef Master Trophy 2024
Interval orar pentru competiţia profesională: 8,00 – 13,00
Tematica: Sirloin (steak)
Metoda recomandată: grilling
Timp de gătire: maxim 60 minute (gătit carne + sosuri, garnituri, salate + montat pe platou)
Modul de participare: concurent individual
Premiul: un singur Trofeu al anului 2025
Câştigător: un singur câştigător
Evaluare: comisie formată din 6 + 1 persoane
Timp alocat pentru evaluare: 15 minute
De la orele 14,00 la orele 23,00
Degustări la liber (diverse cut-uri / grupe musculare) pentru participanţii prezenţi – sesiuni de Live Cooking Show oferite de către invitaţii care gătesc + Mixology Drinks
Produse din carne de vită pregătite sâmbătă pentru degustări la fiecare 30 minute:
Grill: Iron Steak, Ribeye, Flap Steak, Flank Steak, T-Bone
Slow & Smoke: Short Ribs, Chuck Neck, Brisket, Hammer Thor
Roast Beef stil Asado Grill Parilla: Tom & Jerry Steak (Tribute Live Cooking), Tomahawk Rack of Ribs, Baltimora Pit Beef (Tribute Live Cooking)
Slow Traditional: Ciorbă de Vacă, Sarmale, Gulaş
Oriental Minced Meat: Kebab
Balkan Minced Meat: Pljeskavica
Traditional Minced Meat: Mititei
Sandwich Minced Meat: Burger
Fine Dining: Bavetă cu sos din Foie Gras
Surf & Turf: New York Strip & Black Tiger
Pizza Master Show: Pizza Cheese-Burger, Pizza Carpaccio e Tartufo.
Prezentări / discuţii libere despre:
-Tehnica de gătit Roast Beef
-Tehnica de decupare a grupelor musculare
-Tehnica Japoneză de a găti la plită
-Clasificarea cărbunilor
-Istoria rasei Longhorn din Texas – cel mai interesant mix genetic dintre toate rasele de carne
Orele 20,00 – Beef Arena DJ Party
Acces la manifestare
Pe bază de bilet de intrare
Vineri, 26 septembrie 2025 - începând cu orele 16,00 şi până la orele 23,00 cost /1 persoană, 250 leiSâmbătă, 27 septembrie 2025- începând cu orele 14,00 şi până la orele 22,00, cost /1 persoană, 300 lei
Ambele zile, 26 şi 27 septembrie 2025
- program complet pentru degustări, cost /1 persoană, 500 lei
Degustările cuprind toate reţetele de carne de vită fără limită de cantitate!
Genul evenimentului
Întrunire de pasionaţi ai stilului de gătit Grill & BBQ – exclusiv pe carne de vită
Interdicţii de acces
-nu este permis accesul cu animale de companie
-nu este permis consumul de droguri sau alte substanţe halucinogene indiferent
dacă ele sunt legale sau nu
-nu sunt premise autoturismele în incinta evenimentului
-nu sunt premise niciun fel de arme: arhaice sau de vânătoare, de foc, de autoapărare
-nu este permis accesul cu combustibili lichizi