Bilete Brazil com “S”- uma noite brasileira - 9 oct, ora 19:30 - CoOperativa Bar - iaBilet.ro
Brazil com “S”- uma noite brasileira

Brazil com “S”- uma noite brasileira

CoOperativa Bar, București
Vi, 9 oct, ora 19:30

“Brazil com “S”- uma noite brasileira” își propune să prezinte în București, pentru o noapte un repertoriu de samba și MPB ( Musica Popular Brasileira) exclusiv în muzicala limbă portugheză braziliană. Veți simți atmosfera tradițională specifică creată prin prezența efectivă unui suflet brazilian și prin pasiunea unor mari muzicieni pentru aceasta cultură.

Mara Halunga: voce, pandeiro

Cauê De Marinis : chitara

Sorin Zlat : pian

Cătălin Milea : flaut, saxofon

Alexandru 'Mike' Marin : bass

Gabi Matei : tobe

Atentie! Spectatorii vor fi asezati la mese de 4 persoane, de aceea va recomandam sa achizitionati 4 bilete. De asemenea, daca se achizitioneaza bilete de pe conturi diferite va rugam sa ne sunati pentru a va aseza la aceeasi masa cu prietenii dumneavoastră! Mesele sunt situate la o distanta de minim 2m intre ele.

Locurile la masa se aloca in ordinea achizitiei biletelor sau daca se face o rezervare înainte la numărul de telefon +40723739775

Mara Halunga & Cauê De Marinis Project s-a născut în luna mai a anului 2018, o manifestare sinceră și autentică, care încearcă și reușește să aducă din Brazilia, pe lângă binecunoscuta bossa-nova, și alte exprimări mai puțin familiare, rezultând o călătorie ce a pornit cu samba din São Paulo, orașul natal al lui Cauê, trecând prin Rio de Janeiro, până în nord-est, fiind într-o continuă căutare și extindere. Mara este din România, povestitoare foarte sensibilă în limba portugheza, călătorind în ultimii 6 ani între București și São Paulo, care a devenit a doua ei casă și sursa de inspirație. Cauê este brazilian iar chitara lui cântă sufletul poeziei din São Paulo și Rio de Janeiro.

Sorin Zlat - pianist, Yamaha Artist, clarinetist și compozitor, deținătorul a numeroase premii naționale și internaționale, este unul dintre cei mai reprezentativi pianiști de jazz ai noii generații de artiști români, care în ultimii ani a primit distincții precum Marele Premiu în cadrul Competiției de Jazz din Jacksonville, Florida (2015), Marele Premiu în cadrul Competiției de Jazz din Monaco (2013), Marele Premiu în cadrul Competiției de Jazz din Montreux (2015), Premiul pentru “Cel Mai Bun Muzician de Jazz”. Invitat la numeroase festivaluri, Sorin Zlat a concertat pe aceeași scenă alături de Chick Corea, Chucho Valdez, Joey Alexander, Wynton Marsallis, Brandford Marsallis, Lee Ritenour, Gregory Porter, Howard Levy & The Fleckstones, Kamasy Washington și mulți alții.
În anul 2019, datorită meritelor aduse țării, Sorin a fost distins cu titlul de Cetățean de Onoare al orașului său natal Bacău.
În prezent artistul se bucură de o bogată activitate concertistică în Europa, U.S.A și Asia cu apariții ce includ prestații în cluburi celebre precum Birdland și Smalls din New York, Music Village și Jazz Station din Bruxelles, Vortex, Pizza Express, Ronnie Scott’s Jazz Club din Londra, Kings Place, Clubul Nardis din Istanbul, Clubul Jazz Cafe din Montreux, Clubul B-flat din Berlin sau participarea la festivaluri inter- naționale si naționale printre care se numără: Montreux Jazz Festival, Jacksonville Jazz festival, Izmir Jazz festival, Bruxelles Jazz Festival, Pera Fest Istanbul, Getxo In- ternational Jazz Festival din Spania, Monaco Jazz Festival, Bucharest Jazz Festival, Sibiu Jazz Festival, Ploiesti Jazz Festival, Timisoara Jazz Festival etc.
A colaborat cu muzicieni precum: Rick Margitza, Woody Witt, Gianni Gagliardi, Riley Stone Lonergan, Gianluca Renzi, David Craig, Daniel Dufour, Dennis Marks, Clyde Connor, Mikele Montolli, Andy Trim, Cătălin Milea, Michael Acker, Iulian Nicolau, Laurențiu Ștefan, Alex Man, Luiza Zan.

Considerat unul din cei mai creativi muzicieni din jazz-ul actualalumni al prestigioasei Huygens Beurs (grant oferit de guvernul olandez in perioada 2008 – 2010) și susținut de Fundația Makarov, saxofonistul , Cătălin Milea a înregistrat albumele "Re-Bop Unit featuring Dick Oatts" (avându-l ca invitat pe unul dintre muzicienii cei mai apreciați din New York, Dick Oatts, lead alto la Village Vanguard Big-Band) și "Something for Now", cu trio-ul de muzică improvizată RAM (Rodriguez/Aksunger/Milea) saxofonistul a colaborat cu diversi artiști/ansambluri ca invitat: European Youth Big-Band (condus de Peter Herbolzheimer), European Contemporary Orchestra (ECO), Camerata Ardesko; ca lider, cu trio-ul Synaesthetik, Confluence Quartet, Re-Bop Unit, Cătălin Milea Hammond Trip, colaborări cu Carlo de Rosa, Eric Revis, Tommy Crane, Nasheet Waits, Anthony Pinciotti, Dick Oatts, Sam Newsome, John Engels, Eugen Gondi, Mircea Tiberian, Anca Parghel, Johnny Răducanu și multi alții

Alexandru 'Mike' Marin a absolvit liceul de muzica George Enescu la sectia de contrabas clasic . A participat la festivalul International” Eurorchestries “din Franta in postura de contrabasist solist . Tot in acest an a participat la festivalul “Impreuna Formatii Pentru Viitor” din Intorsura Buzaului unde a primit diploma de: “ Cel mai bun basist” al festivalului .

Gabi Matei este unul dintre muzicienii noii generatii de artisti romani, un tobosar atras de lumea improvizatiei muzicale. Cu un vocabular muzical bogat reuseste cu succes sa se conecteze cu sound-ul diverselor proiecte in care activeaza. Formarea ca tobosar de jazz a fost influentata de coordonarea pianistului si profesorului Mircea Tiberian in timpul cursurilor Universitatii de Muzica din Bucuresti si participarea la workshopurile de specialitate din tara si din afara tarii. Participa in mai multe festivaluri printre care Sibiu Jazz Festival in 2018, Sibiu Jazz Competition 2018, Jazz In The Park 2018

Evenimentul s-a încheiat.