Bilete Bucuresti: Concert Holograf - Classic Rock - 19 feb, ora 20:00 - Sala Palatului - iaBilet.ro
Exclusiv pe iabilet.ro

Bucuresti: Concert Holograf - Classic Rock

Sala Palatului, București
Mi, 19 feb, ora 20:00

Holograf - Classic Rock, un turneu national care aduce in orasul tau super hiturile Holograf.

Unele dintre cele mai cunoscute hituri rock din muzica romaneasca sunt semnate de Holograf, asculta-le intr-un super concert cu ritmul rock-ului adevarat.

Autenticele acorduri de chitara si ritmuri de tobe, muzica neprelucrata electronic si povestile de dragoste adevarate intr-un super show – Holograf Classic Rock.

“ Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, “Banii vorbesc”, “Cat de departe”, “De cate ori sa te iubesc” sau “Pierd inaltimea din ochii tai”, hituri Holograf cu care te reintalnesti in show-ul Classic Rock.

Holograf Classic Rock - Vino la Sala Palatului pe 19 februarie sau la concertele din orasul cel mai aproape de tine (13 februarie - Buzau, 14 februarie – Bacau, 15 februarie – Iasi, 16 februarie - Galati, 24 februarie - Timisoara, 1 martie – Cluj Napoca, 7 martie - Ploiesti, 8 Martie - Constanta, 31 Martie - Targoviste)

 

Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare

 

Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). 

 

Punem la dispoziție 6 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP - Earlybird
194 lei179 lei
Categoria 1 - Earlybird
174 lei149 lei
Categoria 2 - Earlybird
154 lei129 lei
Categoria 3 - Earlybird
134 lei109 lei
Categoria 4 - Earlybird
104 lei89 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici