Bilete Generatia Tech: specializare în Digital Skills - 16 iul '20 - 14 aug '20 - Romania - iaBilet.ro
Generatia Tech: specializare în Digital Skills

Generatia Tech: specializare în Digital Skills

Romania, Romania
16 iul '20 - 14 aug '20

Învață noi skill-uri digitale anul acesta și fă-ți debutul într-o carieră tech! Dezvoltă-ți competențe digitale și învață cum să folosești instrumente de lucru în cloud pentru un job digital, la cursul Generația Tech: Digital Skills.

Cursul de specializare asigură pregătirea necesară pentru project management, folosirea documentelor electronice, vânzarea online și colaborare în regim de tele-muncă, dar și formarea pentru joburi de Specialist digital, Digital Project Manager, Web Admin și altele.

Durata și Format

Înveți totul online, lucrând direct pe microproiecte ”în producție”, sub supervizarea mentorilor și cu sprijinul comunității, cu o implicare de 4 ore/ săptămână timp de 3 ½ luni.

Procesul de învățare include:

Teme individuale săptămânale
Întâlniri online cu mentorul și echipa
Proiecte practice (60% din activitatea de program).

Structura track-ului Digital Skills este:

Onboarding & warm-up // 2 săptămâni:

Setarea obiectivelor, introducere în mediile de lucru.

Instrumente de administrare digitală // 4 săptămâni:

G Suite/ Office 365 - email, calendar, videoconferințe, stocare în cloud,
Google Search: tehnici de căutare, cum să folosești rezultatele rapid, fact checking, time management și gestionarea productivității: cum să te organizezi, cum să folosești instrumente de task management.

Competențe digitale avansate // 6 săptămâni:

Documente administrative digitalizate, editarea și manipularea pdf-urilor, securitatea online: setări de privacy și de securitate, cum să transmiți informațiile în siguranță, căutările sigure, proceduri de backup.

Evaluarea finală // 3 săptămâni: Proiectul final de evaluare.
Cursul Generația Tech: Digital Skills este deschis începătorilor de toate vârstele, cu o experiență minimă în IT sau fără experiență. Cursul are un format intensiv și accelerat, centrat 100% pe practică ghidată de mentori și un parcurs tip gamification.
Participanții trebuie să dispună de un calculator/laptop cu permisiuni de admin, pe care își vor instala pe parcursul programului programele necesare la track, cu sprijinul mentorilor.
Digital Skills este una din cele 3 specializări de anul acesta din Programul Generația Tech, ce se aliniază la trendul global de re-definire a competențelor de bază în IT & digital, alături de

Learn to Code 1 - modul destinat începătorilor care doresc să intre pe piața programării.

Learn to Code 2 - pentru care au deja un background de bază în programare dar vor să poată dezvolta proiecte complexe, fie în companii tech, fie în cadrul propriilor startup-uri.

***
Digital Nation lucrează de peste 7 ani la digitalizarea forței de muncă românești. Eforturile organizației se îndreaptă către toate categoriile de public dornice de specializare sau reconversie în zona digitală. În aprilie-mai, 15% din profesorii din România s-au înscris la programul de formare în predarea online demarat de Digital Nation, iar pentru 2020 organizația și-a propus formarea unei noi serii de specialiști care se vor alătura comunității celor 40.000+ de tineri, profesioniști, antreprenori și afaceri reunite deja în comunitatea Digital Nation, prin programe precum Generatia Tech, IMM in Online și Profesor in Online.

Evenimentul s-a încheiat.