Bilete Iasi: Concert Antonia și Vanotek @ Underground Pub - 19 dec '19, ora 21:30 - Underground Pub - iaBilet.ro
Iasi: Concert Antonia și Vanotek @ Underground Pub

Iasi: Concert Antonia și Vanotek @ Underground Pub

Jo, 19 dec '19, ora 21:30

Încerci să-ți scoți prietenii în oraș, dar ei n-au nicio reacție? Spune-le că ai găsit formula perfectă de party, care o să se lase cu: ”OMG e K-mistry Party by Kreskova Vodka!”

Din laboratorul nostru de fun nu putea lipsi muzica bună, așa că am invitat doi artiști explozivi, gata să cutremure atmosfera din club: @Antonia și @Vanotek.

 

Iar dacă se demonstrează că e minimum de chimie între tine și noi, și sigur așa va fi, îți spunem de pe acum că pe lângă distracție, se lasă și cu premii surpriză. Și cum periodic, mai ai nevoie și de o pauză, te așteptăm la photo corner, că-i păcat să vii la party și să pleci fără amintiri!

 

C U At K-mistry Party by Kreskova Vodka joi, 19.12.2019 la Underground Club, Iași, începând cu orele 21:30 (Galeria Stefan Cel Mare, Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt)

Singura regulă pe care trebuie să o îndeplinești ca să petreci alături de noi e să ai peste 18 ani.”

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.