Bilete Împreună suntem mai buni. depreHUB - 13 mai - 1 sep - Romania - iaBilet.ro
Împreună suntem mai buni. depreHUB

Împreună suntem mai buni. depreHUB

Romania, Romania
Mi, 13 mai - Ma, 1 sep

Criza COVID-19 a produs teamă, stres profund, stări de anxietate și chiar a generat depresie și atacuri de panică. Oameni din medii diferite, de vârste diferite, cu nevoi și probleme diferite au apelat cu încredere și speranță, încă de pe 11 martie, la Helpline-ul Anti-Anxietate, deschis pentru asigurarea de suport psiho-emoțional, gratuit, pe perioada crizei.

Astăzi, peste 50 de voluntari depreHUB răspund 24/7 la helpline oferind suport, redirecționare și consiliere psihologică gratuită pentru toți cei care și-au pierdut echilibrul emoțional în această perioadă. Oameni din întrega țară, dar și din diáspora apelează helpline-ul depreHUB zi și noapte. Sunt oameni care au nevoie să fie ascultați, îndrumați și consiliați în gestionarea anxietății ori depresiei. Sunt oameni care, copleșiți de frici și îngroziți de incertitudinea viitorului, cad pradă atacurilor de panică, având nevoie de intervenție și consiliere rapidă. Dar mai sunt și oamenii care au nevoie de mai mult de atât. Sunt acei oameni care, din cauza situațiilor financiare precare, nu își pot permite susținerea unui program de psihoterapie, însă sănătatea lor emoțională este grav amenințată.

 

Cu toții au nevoie de sprijinul nostru și al tău. Cu atât mai mult, în zilele ce urmează, căci specialiști din întreaga lume ne atenționează că pandemia coronavirus ne-ar putea provoca traume emoționale de lungă durată, pe o scală globală fără precedent. Chiar și pentru aceia dintre noi care nu suntem afectați în mod direct de criză, riscul de tulburare de stres post-traumatic pare să rămână aproape la fel de mare.

Alătură-te, așadar, campaniei noastre și cumpără un bilet pentru călătoria de transformare a lacrimilor în zâmbete.

 

Împreuna suntem #maibuni.

 

depreHUB este un proiect al Asociației Happy Minds.

Donațiile vor ajunge la Asociația Happy Minds și vor contribui la acoperirea costurilor lunare pentru abonamentul helpline-ului la rețeaua de telefonie mobilă și pentru susținerea ședințelor de psihoterapie gratuită dedícate cazurilor sociale.

Cumpără bilete

Nr. bilete
Sprijina 1 ședință psihoterapie caz social

sustine costurile unei sedinte de psihoterapie

150 lei
Sprijina 1 program psihoterapie caz social

sustine costurile unui program de psihoterapie

600 lei
O faptă bună #1(susținerea costurilor de telefonie pentru helpline)
25 lei
O faptă bună #2 (susținerea costurilor de telefonie pentru helpline)
50 lei
O faptă bună #3 (susținerea costurilor de telefonie pentru helpline)
100 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici