Bilete Invitatii digitale pentru evenimente - WeInvite - 8 mai - 31 mai '21 - Romania - iaBilet.ro
Invitatii digitale pentru evenimente - WeInvite

Invitatii digitale pentru evenimente - WeInvite

Romania, Romania

WeInvite este cea mai nouă platformă online de invitații. Fie că este vorba despre o nuntă sau de un eveniment special din viața ta, WeInvite.ro este soluția digitală de care ai nevoie. Acum este mai usor sa inviti persoanele dragi!

SAVE THE DATE DIGITAL  

Ai programat data si locatia evenimentului tau? Primul pas este sa anunti cat mai rapid invitatii, pentru a fi sigur ca vei primi cat mai multe confirmari. Cea mai simpla metoda este sa trimiti un Save the Date digital. Noi te ajutam si construim de la bun inceput o grafica personalizata, pe care o vom folosi pentru a crea materiale care sa confere unicitate evenimentului vostru.

 

CERERE IN CASATORIE

Te-ai decis să o ceri si vrei să fii sigur că va spune DA? Simti ca este aleasa? Ai decis sa faci urmatorul pas? Te ajutam sa organizezi o cerere in casatorie de nerefuzat! Surprinde-ti partenera cu o cerere in casatorie digitala personalizata sau cu o invitatie la cel mai romantic moment al vietii voastre!

 

PACHET GRAFICA PERSONALIZATA EVENIMENT

Doresti ca intreaga papetarie a evenimentului tau sa spuna aceeasi poveste? Noi cream o grafica personalizata, care se va regasi in toate materialele necesare evenimentului tau. Vom alege impreuna nuantele, tematica, punand accent pe fiecare detaliu, astfel incat sa obtinem un model perfect adaptat stilului tau.

*Pachetul contine crearea a 50 de place cards nominale. Daca va sunt necesare mai multe, se vor adauga costuri suplimentare.

*Tiparirea materialelor nu este inclusa in pretul pachetului, ramanand sa se stabileasca in functie de format, tipul hartiei, accesorizare, etc.

 

INVITATIE DIGITALA

pagina web dedicata evenimentului tau Invitatii tai au nevoie de multe informatii pentru a fi la curent cu programul evenimentului. Noi cream pentru tine o invitatie digitala personalizata, un spatiu amplu de desfasurare in care putem nota toate aspectele ce tin de organizarea evenimentului tau. Vei avea propriul site, dedicat evenimentului si vei primi confirmarile online!

Nu ramane decat sa trimiti link-ul!

 

 

Pentru orice alte detalii, scrieti-ne la: contact@iabilet.ro

Cumpără bilete

Nr. bilete
Save the Date digital (grafica personalizata)
129 lei109 lei
Voucher Cerere digitala in casatorie
199 lei159 lei
Pachet grafica eveniment

pachetul contine invitatii, meniuri, numere de mese, place cards, welcome sign

289 lei249 lei
Voucher Invitatie digitala – pagina web dedicata evenimentului
359 lei319 lei
Voucher Pachet Save the date + Invitatie digitala -pagina web eveniment
468 lei399 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici