Bilete IRINA RIMES acoustic in the Garden - 25 sep - Gradina Urbana - iaBilet.ro
IRINA RIMES acoustic in the Garden

IRINA RIMES acoustic in the Garden

Gradina Urbana, București
Vi, 25 sep

Știm că vă doriți să retrăiți momentul și magia #IrinaRimes! Ne așteaptă o toamnă frumoasă și plină de suprize în #GrădinaUrbană! Sunteți pregătiți de un nou concert extraordinar, marca #IrinaRimes vineri, pe 25 Septembrie?

Irina Rimes, una dintre cele mai talentate şi complexe artiste din România, care ne-a cucerit cu hiturile “Visele”, “Ce s-a întâmplat cu noi”, “Bolnavi Amândoi” și multe altele.
Trăiește încă o dată magia momentului, alături de #IrinaRimes în Gradina Urbana!
 Eveniment susținut de Domeniile Samburesti

Avem rugămintea să luați în considerare că terasa se va inchide la ora 00:00, conform noilor reglementări!
#Informatii 

 Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet.
Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.

 Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.

 Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.

 Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.

 Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.

 Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.

 

Evenimentul s-a încheiat.